it's called freedom
loffa kirjutas:Tehasetooni ei saa ju maha võtta, see ei ole kile klaasi peal.
Ma räägingi Euroopa masinatest. Kolmandate riikidega pole väga kursis. Venemaal on ka keelatud toonklaas esiustel jms!epm 12 kirjutas:Võivad teha küll, kui masinad lähevad teistele turgudele, mitte euroopasse.
venemaaga on selline keiss, et ma ei saa üldse aru miks seal ,,seadused,, välja mõeldud on . kui neid pea igamats naguinii oma rahakoti järgi sätib .foxy007 kirjutas:Ma räägingi Euroopa masinatest. Kolmandate riikidega pole väga kursis. Venemaal on ka keelatud toonklaas esiustel jms!epm 12 kirjutas:Võivad teha küll, kui masinad lähevad teistele turgudele, mitte euroopasse.
OT :Need on mõeldud lihtsalt näitamiseks Euroopale, et kui demokaatlik see riik on. Tegelik elu on jah midagi muud!k2rpman kirjutas:venemaaga on selline keiss, et ma ei saa üldse aru miks seal ,,seadused,, välja mõeldud on . kui neid pea igamats naguinii oma rahakoti järgi sätib .foxy007 kirjutas:Ma räägingi Euroopa masinatest. Kolmandate riikidega pole väga kursis. Venemaal on ka keelatud toonklaas esiustel jms!epm 12 kirjutas:Võivad teha küll, kui masinad lähevad teistele turgudele, mitte euroopasse.
proovi sõita vihmase ilmaga pimedas kui sul on 15 prosa läbipaistvusega klaasidmastergut kirjutas:piiraku siis päikseprillide kandmine ka ära autotjuhtides
Kas keegi teab põhjust miks toonklaasi läbipaistvust piiratakse.
Kas sellepärast et zaakalid näeksid mis sul autos ripakil on w ?
Minu teada on suuresti ka selle pärast, et Mäo ristis politseid maha lasti, kuna ei nähtud et autos oli relv põlvede peal vms. Olen sellist teooriat kuulnud. Ühesõnaga turvalisus.mastergut kirjutas:piiraku siis päikseprillide kandmine ka ära autotjuhtides
Sander S. kirjutas:proovi sõita vihmase ilmaga pimedas kui sul on 15 prosa läbipaistvusega klaasidmastergut kirjutas:piiraku siis päikseprillide kandmine ka ära autotjuhtides
Kas sellepärast et zaakalid näeksid mis sul autos ripakil on w ?siis näe miks seda piiratakse. Kõik on sinu enda turvalisuse pärast!
Täpselt sama asja kuulnud.Zipp kirjutas:Minu teada on suuresti ka selle pärast, et Mäo ristis politseid maha lasti, kuna ei nähtud et autos oli relv põlvede peal vms. Olen sellist teooriat kuulnud. Ühesõnaga turvalisus.mastergut kirjutas:piiraku siis päikseprillide kandmine ka ära autotjuhtides
politseinikud lasti 1994 aastal maha (veoki keiss) - http://www.postimees.ee/?id=201341k2rpman kirjutas:rääkige , mismoodi politseinik näeb veokasse sisse ?
isegi kui tooni pole ..
Eestis ringi vurades pead arvestama Eesti riigi seadustega....mingi Kalmõkkia register sind seadustest ei vabasta.texel kirjutas:Hei!
Sai teema läbi loetud ja selline küsimus:
Kui ei ole tegemist Eesti registris oleva autoga ja mida pole plaanis Eestis arvele võtta?
Kas Eesti sedausesilm karistab mind?
Päikest!