hm- see on sama nagu teha kleepsu kampaania: " olen endine vang- enam ei varasta, vägista ja tapa!" Kui usutav see tundub? Vast mitte. Ja ma ei saa aru miks ma peaks tahtma endale sellist kleepsu autole kleepida- muidugi liikluses mingi "respekti" võib saavutada
Kui ma tean, et liiklen korralikult, annan teed... siis ei pea ma seda iga hinna eest kuulutam! See, et kas BMW mainel on midagi viga on selgelt spekulatsioon. Pigem saaks mõni sotsioloogia tudeng teha omal baka töö sel teemal ja jõuda järeldusele.
Pigem on tegemist inimeste suhtumisega mingisse konkreetsesse sotsiaalsesse gruppi. Paraku on suhtumised väga visalt muutuma ja ikka armastatakse heietada- näe rullnoka bemm...
Stereotüüp valgete sokkide, nailon dresside, nahktagi ja koolutatud pesapallimütsiga on paraku omane postsovietlikele ühiskondadele. Mujal maailmas on suhtumised natuke teised ja teistel alustel. Eeskätt kujutab BMW endas tetavat elustiili, mille juurde kuuluvad ka teised väärtused. see näitab teatavat sotsiaalset staatust ja olgem ausad- inimesed on loomult kadedad ja suhtumine ei pruugi olla sugugi positiivne (kulak krt

)
Samas ei saa ju kuidagi öelda, et eestit väisanud NATO välisministrite kohtumisel oleks keegi hakanud autovalikud seostama mainega!
EBK on endale seadnud üheks eesmärgiks BMW maine parendamine eestis. Ka see foorum ja arutelu on üks osa sellest! Juba antud teema algatamine on märk toimunud suhtumise muutumisest. Mida rohkem BMW juhte käitub liikluses korralikult seda kiiremini me jõuame maine kujunduses järgmiste probleemideni (need tekkivad ja käivad asjaga kaasas paratamatult)
Ja nagu klassikud ühes tuntud reklaamis ütlevad: "Tahad maailma parandada, alusta iseendast!" Seega esimene samm oleks selles kontekstis lugeda EBK põhikiri läbi. Vaadata kas need väärtused mis klubi endale eesmärgiks on seadnud ka sobivad sinu maailmavaatega. Kui suures osas tunned äratundmisrõõmu siis on vaja avaldus täita ja astuda seltskonda, kes jagab samu väärtusi!
Mainin kohe ära, et see ei ole kihutuskõne massiliseks liitumiseks, sest see on otsus mis tuleks ikka eelnevalt läbikaaluda. Ajalugu on näidanud, et mitte kõik ole eelnevalt sellel mõelnud. Hiljem tekib lihtsalt asjatult valestimõistmist! Samuti ei tähenda see seda, et huvilisena sa ei saaks enda panust anda- küsimus on minumeelest lihtsalt antud teema raames enda positsioneerimises!