Oma tekstiga ma üritasin järgnevat selgeks teha :
Kui sa omale auto ostad, siis enne ostmist peaksid sa hoolega järele mõtlema kas sa seda autot üldse üleval suudad pidada.
See oleks sama hea, kui ma läheks ostaks omale ühe seitsmeka ja nuriseks siin foorumis, et nii mugav auto on, hea on sõita aga vot parandada ei jõua

. ( Ja **** on ka mugav ju

. )
Minu võrdlus oli suhteliselt sama aasta käigu masinatega.
Ehk siis :
Nissan Primera 2.0 bensukas 1992
Mitsubishi Galant 2.0bens ja 1.8 bens + gaas 1990
Bmw 316i bensukas 1992
Ehk siis modelit mahuvad kõik aasta käiku 1988 - 1994.
Loomulikult kui ma hakkan võrdlema oma 92 aasta bmw-d ja 2000 + aasta länkarit siis saan mõelda, et oi kui odav mu autot üleval on pidada, asja tuleb mõistlikult võtta.
See on lihtsalt nii lai ja teema mille üle siin vaielda.
Kurdad, et sul auto alla nii palju raha läinud, ma täna vaatasin, et üks vend oli oma e36-el pooled jupid vist ära vahetanud, aga see ei tähenda seda, et mina nüüd peaks mõtlema hakkama, et mul sama töö ees on,
Kunagi oli SkyPlussis reklaam : Kõik mis liigub, see kulub. ma ei mäleta mille kohta see käis aga õieti oli öeldud.
Võta või lapsepõlv kus sai jalgrattaga ringi sügatud ja kui midagi juhtus siis oli ka niiiii kallis remontida seda. ( Lihtne loogiline, elu on kallis. )
mart551 kirjutas:kusjuures mu arust isegi e30 osad on kallimad kui e36 omad. viimane on tõepoolest väga madalate ülalpidamiskuludega kere...
Tegelt on jutu põhimõte see, et tuleb osta auto mida suudad üleval pidada, mitte selline, mis sul hoovipeal seisab ja saad kõigile kiita, et vot mul on viie liitrine bemm aga vot käima ta ei lähe, sest mul raha pole, et korda teha.
kui see nüüd natuke minu pihta käis, siis peab ära mainima,et minu auto on tehniliselt küll väga heas korras. okei, on nipet-näpet väikseid asju,mis vajaksid sättimist,aga kõik mis peal - see töötab !
sellega olen ma loomulikult nõus,et tuleb osta auto vastavalt võimalustele ja vajadustele... küll aga rohkem paneb mõtlema asjaolu,kas sellel kõigel on mõtet..
Ei kiida ei laida kedagi, aga kui hakkad mõtlema, kas sellel kõigel on mõtet, siis ei olnud ostes asjad vast korralikult läbi mõeldud, või on majanduslik seisund halvenenud, julgen isegi tunnistada,et ei mõelnud e36-e ostu korralikult läbi, uurisin varuosade hinnad ära ja kimasin ligi kuna sakslast on odav üleval pidada tegelikult. )
Kui võrrelda hindasid 1988 aasta masinal ja 2008 omasid siis on ilmselge, et 2008 oma on kallim.
Pigem hinna võrdluses tuleks kasutada enamvähem sama klassi masinat aga mõne teise margiga.
Sorry kui kedagi riivasin, ausalt ei ole üldse paha mõttega, aga kuna kõik arvamust avaldavad siis ma tahtsin ka avaldada

.