Kogunemine Tartus teisipäeviti 19:00 Tasku 0 korruse parklas
Re: Tartu teisipäevane ja muud kogunemised/hängid!
Ähähhh ääää..
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Volvo
Tuli kohe see teema meelde http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=3&t=110978 

Wanker (auto) - see on mehaaniline olend, mis koosneb kahest lahutamatust osast: masinast ja juhist. Mõlemal neist on iseloom, tahe ja nõrkused.
krt eile sai päeval loetud kellegi postitust, et kas kuskil midagi toimub ja hiljem arvuti taha ei jõudnud. Sai siis sõbraga korra läbi sõidetud sealt tagumisest parklast ja ei midagi. mõtlesimegi, et no tore esimene kord küll. hiljem jäi silma üks vana kes alumisest parklast välja sõitis ja kohe sisse tagasi. siis koitis. aga kui ise sinna jõudsin sõitsid kõik uhkelt minema.
väljas käis ka siis kõvem parkimine aga õues külmetada ei viitsinud. et kui järgmine kord jälle sama koht siis tuleks ajaks vast ka paar sõna juttu
väljas käis ka siis kõvem parkimine aga õues külmetada ei viitsinud. et kui järgmine kord jälle sama koht siis tuleks ajaks vast ka paar sõna juttu
M62TUB44 + 420G
Sina olidki selle hõbedase e39'ga, mis parklasse sõites kohe kolonniga liitus?harz kirjutas:krt eile sai päeval loetud kellegi postitust, et kas kuskil midagi toimub ja hiljem arvuti taha ei jõudnud. Sai siis sõbraga korra läbi sõidetud sealt tagumisest parklast ja ei midagi. mõtlesimegi, et no tore esimene kord küll. hiljem jäi silma üks vana kes alumisest parklast välja sõitis ja kohe sisse tagasi. siis koitis. aga kui ise sinna jõudsin sõitsid kõik uhkelt minema.

mina jahTarMoH kirjutas:
Sina olidki selle hõbedase e39'ga, mis parklasse sõites kohe kolonniga liitus?Pärast väljas jah kadusid suht kiiresti ära.
M62TUB44 + 420G
Ei ole vist mõtet.Seigo kirjutas:Noo Fotograafidpilte tahaks juba

Ou Vööthüään!!!
- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
No mis, vahetasite Tsetseeni rullil kohapeal starteri ära? 

Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Regullaarne töö selle rulli puhulTiitR kirjutas:No mis, vahetasite Tsetseeni rullil kohapeal starteri ära?

Mina parkisin korralikult joonte vahele. Ja vahepeal oli erikredi auto ka sealpool .... VOTSteven89 kirjutas:Tarmo auto on nagu üksik hunt

- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
A mis värk on siis, et startereid sööb?Tsetseen kirjutas:Regullaarne töö selle rulli puhulTiitR kirjutas:No mis, vahetasite Tsetseeni rullil kohapeal starteri ära?tänasest vajab jälle uut..

Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Käivitus mured, ilmselt nüüd siis saime jaole, bensiinipump tegi viimaseid hingetõmbeid.TiitR kirjutas:A mis värk on siis, et startereid sööb?Tsetseen kirjutas:Regullaarne töö selle rulli puhulTiitR kirjutas:No mis, vahetasite Tsetseeni rullil kohapeal starteri ära?tänasest vajab jälle uut..
Täna ei toimu midagi, helistan G4S kohale kui toimub.
BMW E28 524td
pff.. G4S on mingi vw meeste hirm. meid kõigutab ainult K-grupp
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Mercedes-Benz C220 CDI T
- Telefon: 58804578
- Kontakt:
Mi bi not komin tudei bikos ai dõunt häv ei kaar, ehk siis mind ja mu tahmatootjat täna pole ilmselt
.

EI näe te ka mind, sest Kirilli ei tule 

Mind ka mitte, mina solvuma et Kirill ja Tarmo ei tule 

BMW E28 524td
Valusad jonnipunnid olete ikka külll 

Mitu meest tahtsid nagu e34 tagatulesi tasuta saada, aga siis jätan vist kasti koju;)
E30 318i;E30 323i;E34 520i;E34 530i;E39 523i;E39 523i;E39 528ia;E30 316i
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Mercedes-Benz C220 CDI T
- Telefon: 58804578
- Kontakt:
ARGHHHH
Seiku
! Kasti võid ikka kaasa võtta , juhipoolse luugipealse tule võid lihtsalt Hannesele seniks anda
.

tahaks ikka aga ma võin millalgi ise ka järgi tullaSeiku kirjutas:Mitu meest tahtsid nagu e34 tagatulesi tasuta saada, aga siis jätan vist kasti koju;)

On kätte jõudmas see päev kui ma teile külla tulen, on keegi tulemas laupäeval?
Ma pakun, et jõuan mingi 17 või 18 Tartusse!
Et mis kell sobiks teile kokku saada?
Mina külll tulenRiho_A kirjutas:On kätte jõudmas see päev kui ma teile külla tulen, on keegi tulemas laupäeval?

nii siis 19 okt olen ka mina kohal