16:9 monitoriga makk e39
16:9 monitoriga makk e39
Probleem järgmine: Ühel hetkel kui masinat käima hakkasin panema ja süüte sisse keerasin hakkas makk mängima, siis kui käima lükkad teatavasti ta korra jätab maki seisma ja hiljem hakkab uuesti tööle. Seekord enam makk tööle ei hakanud. raadio/cd nupud ei funktsioneeri üldse ja ka navigatsioon ei tee mingit häält (pilt on ees ja kompuuter töötab). Lülitasin korra välja ja seejärel kadus volumi nupu juurest see kollane tuluke ka ära ja enam põlema ei lähe. Kellelgi on sarnast probleemi esinenud?
Re: 16:9 monitoriga makk e39
Kui probleem sai lahenduse, siis anna ka palun siin teada.
Võib juhus tekkida, kus kellelgi samune probleem ning leiab selle teema, kus asi on vastuseta ja peab hakkama uuesti seda rida käima.
Võib juhus tekkida, kus kellelgi samune probleem ning leiab selle teema, kus asi on vastuseta ja peab hakkama uuesti seda rida käima.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Re: 16:9 monitoriga makk e39
Minu probleem seisnes selles, et talve saabudes oli aku tühi/vana ja sellega seoses masin oskas ise raadio/cd jms välja lülitada.Cert85 kirjutas:Kui probleem sai lahenduse, siis anna ka palun siin teada.