Selline lugu siis, et hommikul läksin garaaži, panin aku laadima ja asusin tööle. Nimelt vahetasin ära etteandepumba ja sai kontrollitud ka salongi puhuri mootorit, et kas töötab. Kui olin nende asjadega ühelpool
panin aku tagasi peale, siit saigi probleem alguse. Nimelt kui panen süüte sisse 1 atme on kõik tavaline, kui aga 2le astmele keeran läheb süsteem nagu lolliks. Eelsüüte tuli hakkab vilkuma ohukate taktis, ülejäänud tuled kõik põlevad vahepaeal vilksatavad ka või midagi. Samuti viksatab vahepeal ka immo tuld korraks. Vool nagu tuleks ja läheks, kütteseier tõuseb korraks siis langeb ära, mingi aja pärast jälle tõuseb ja siis kohe langeb. Starterit ei võta ka taha. Kui immo peale panen ja keeran süüte teisele astmele, põlevad kõik tuled ühtlaselt ja kütteseier näitab samuti. Kas kala võib olla immos? Või mingi muu jama? Äkki keegi oskab aidata?
E34 525 TDS Elektrikamm.
Re: E34 525 TDS Elektrikamm.
Nii väike update!
Auto seisis öö otsa ja nüüd süüdet keerates hõõgub armatuuris vaid paar tuld, samuti ka salongivalgus...
Kas on võimalik, et aku läheb järsku nii peeti, et ei võta enam üldse vedu? või on kala pigem massis?
PS:aku oli juba ennem suht läbi, kuid veidi veel toitis, esimeste miinuskraadidega aga esines see probleem.
Ning ennem aku laadima panemist sõitsin samuti sleppis garaaži.
Auto seisis öö otsa ja nüüd süüdet keerates hõõgub armatuuris vaid paar tuld, samuti ka salongivalgus...
Kas on võimalik, et aku läheb järsku nii peeti, et ei võta enam üldse vedu? või on kala pigem massis?
PS:aku oli juba ennem suht läbi, kuid veidi veel toitis, esimeste miinuskraadidega aga esines see probleem.
Ning ennem aku laadima panemist sõitsin samuti sleppis garaaži.
- Tarmo_N
- Huviline
- Telefon: 51975325
Re: E34 525 TDS Elektrikamm.
massi puudus või jah aku kottis.