Täna päeval kella 15 ja 15:30 vahel varastati Kopli polikliiniku eest poole tunni jooksul udutuled ära
 Täna päeval kella 15 ja 15:30 vahel varastati Kopli polikliiniku eest poole tunni jooksul udutuled ära   Ma ei saa aru, kas narkaritel on absoluutselt igasugune piir kadunud, et päise päeva ajal suure liiklusega tänava äärest polikliiniku peaukse eest pannakse asjad rotti?????
  Ma ei saa aru, kas narkaritel on absoluutselt igasugune piir kadunud, et päise päeva ajal suure liiklusega tänava äärest polikliiniku peaukse eest pannakse asjad rotti?????   Läksin käisin peale seda kohe politseis ka ära avaldust kirjutamas, kuna see niikuinii tee peale jäi, kuid ega nemadi erilist lootust andnud - ütlesid, et eks see üsna ebatõenäoline asi on, et kunagi kätte saaks. Igatahes pidi neil varastel ikka julgust olema seal niiviisi askeldada... Ma ei taha teada, mis oleks saanud siis, kui ma oleks just sel hetkel majast välja astunud - oleks need raisad vist küll kooma peksnud ning siis ise hiljem selle eest karistada saanud
 Läksin käisin peale seda kohe politseis ka ära avaldust kirjutamas, kuna see niikuinii tee peale jäi, kuid ega nemadi erilist lootust andnud - ütlesid, et eks see üsna ebatõenäoline asi on, et kunagi kätte saaks. Igatahes pidi neil varastel ikka julgust olema seal niiviisi askeldada... Ma ei taha teada, mis oleks saanud siis, kui ma oleks just sel hetkel majast välja astunud - oleks need raisad vist küll kooma peksnud ning siis ise hiljem selle eest karistada saanud   Suckib nagu tuhandega
  Suckib nagu tuhandega  
Kas kellelgi pole ülearuseid udukaid ära müüa? Nad ***** võtsid koos pistikutega need, lõikasid juhtmed läbi... On neid siis nii lihtne küljest ära võtta? Ma ei teagi, kuidas nad sinna kinnituvad... Eks nüüd peab mingid vargavastased kinnitused tegema.

Või mingisse parklasse installeerima auto öödeks?
 Või mingisse parklasse installeerima auto öödeks?
 jalutama
  jalutama