ei jõua enam otsida või ma ei oska otsida aga lahendust ma probleemile ei ole leidnud
sai siis xenonite pirnid ära vahetatud (e39 2002) ja nüüd siis selline mure et käivitades natuke vilguvad ja siis lihtsalt ei tee midagi.. ca 1 minut oodates keeran tule välja ja uuesti sisse ja lähevad põlema.. koguvad ennast mingi 10 sekki ennem kui korralikult põlema hakkavad. pirnid maksid 500 eeq (5000k)
kas ma keerasin vahetades tuksi midagi.. või olid need liiga odavad pirnid.. või peab asja kusagilt regullima
ja siis veel ka selline mõttetu küsimus et kui tulede nuppu vasakule keerata siis seal selline tulede märk ja "A" ka keskel.. milleks see mõeldud on?
jõudu ja ette tänades
EL
xenonite probleem
Re: xenonite probleem
Orig. xenon plokkidel pidigi olema raskusi nende odavate, enamasti hiina päritolu pirnide süütamisega
Mis tuledelüliti A pos. puutub, siis see peaks olema tulede automaatne lülitus läbi hämaralüliti. Nt. tunnelisse sõites, lähevad tuled ise põlema.

Mis tuledelüliti A pos. puutub, siis see peaks olema tulede automaatne lülitus läbi hämaralüliti. Nt. tunnelisse sõites, lähevad tuled ise põlema.
Re: xenonite probleem
Selge!enn1 kirjutas:Orig. xenon plokkidel pidigi olema raskusi nende odavate, enamasti hiina päritolu pirnide süütamisega![]()
tänud