E36 kojamehed,viga leitud
E36 kojamehed,viga leitud
kas oskab keegi öelda mis kojameestega lahti,vahest töötavad siis lambis ei tööta,eile õhtul jäid vait,tänahommikul jälle töötasid sain töölt koju ja jälle jäid vakka kusjuures on kuulda,et relee töötab.Kas võib olla,et mootori pistik või midagi.
Viimati muutis saar pets, 25.11.2010 15:55 37, muudetud 1 kord kokku.
sõidunauding
Re: E36 kojamehed,viga leitud lukku
Viga leitud,relee plokis oli ühendus kehv,elektik jootis ploki üle ja oligi korras.Ehk on see vahejuhtum abiks kui kellelgi juhtub sama viga kunagi esinema. 

sõidunauding
- jargo
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw 330ci
- Kontakt:
mul on ka mingi kala kojameestega.
nimelt kaks esimest astet on sama kiirusega(intervalliga),kolmas aste aga täiskiirusel.kas peaks ka viga hakkama otsima releest?
vanast oli ikka iga kangi asend erineva kiirusega.
nimelt kaks esimest astet on sama kiirusega(intervalliga),kolmas aste aga täiskiirusel.kas peaks ka viga hakkama otsima releest?
vanast oli ikka iga kangi asend erineva kiirusega.

Kaks esimest kiirust ongi mõlemad intervalliga, aga teise puhul hakkavad kojamehed ikkagi kiiremini käima, kui sõitu alustad. 

- jargo
- Huviline
- Kontakt:
tean kuidas nad toimima peavad,aga praegu ei tööta korralikult.ka sõites ei hakka kiiremini liikuma.
proovisin ka teist kojamehe plokki.täpselt sama jama.äkki on asi kangis.
ei tea,hakkan asja uurima.küll ma ta korda saan.
proovisin ka teist kojamehe plokki.täpselt sama jama.äkki on asi kangis.
ei tea,hakkan asja uurima.küll ma ta korda saan.

kui sa teist plokki proovisid,kas siis jätsid samad releed,äkki on viga releedes :roll:kas sul teine aste sõites kiiremini tööle ei hakka,seistes töötab jah sama intervalliga kui esimene.Üldiselt soovitan elektriku juurde minna,neil skeemid olemas minul leidis vea kümne minutiga üles. 

sõidunauding
- jargo
- Huviline
- Kontakt:
Re: E36 kojamehed,viga leitud
ma olen ise elektrik.
pole lihtsalt jõudnud vaadata.
teist plokki proovisin siis ,kui el aknaid installisin.zke plokk on täpselt selle kohal.
skeemib ja muud mõllud on mul endal ka olemas.

pole lihtsalt jõudnud vaadata.
teist plokki proovisin siis ,kui el aknaid installisin.zke plokk on täpselt selle kohal.
skeemib ja muud mõllud on mul endal ka olemas.
tahtsin tarka mängida,aga ei tulnud midagi välja
anna teada kui vea leiad. 

sõidunauding
- darkie
- Huviline
- Peamine sõiduk: 750iL
Ma eile märkasin, et mu autol kojamehed venivad suht, enne käisid kiiremalt. kõik 3 astet muidu töötavad iseenesest, aga liiguvad liiga aeglaselt klaasi peal edasi-tagasi. Millest selline kala võib olla? Külmast ilmast vaevalt? Kojamehemootor, harjad vms hakkab otsi andma?
ei teagi õelda soovitan lasta kontrollida releeplokki,eelkõige releesi.Kuidas kojameeste puksidega lood on,võib vabalt olla,et midagi on kinni kiilunud ja mootor ei jõua vedada. 

sõidunauding