Me arvatavasti siis publikumiks

Keegi veel tulemas ?
Et kas ma niisama msnis küsisin su käest et kas sa kossule ka tuled???coleybwoy kirjutas:Kuna keegi linnast küüti ei paku siis jään koduseks... veidi halb olla ka
Esimeses postituses kõik tulemused ju kirjasAnnely kirjutas:Meil on hetkel foorumis kaks dubleerivat teemat - see siin ja fänninurk. Mõne mängu info on ühes teemas, teise oma jälle siin teemas... aga tulemusi numbriliselt pole kummaski. Kas keegi tiimist või fänniklubist võtaks enda peale kohustuse mängude tulemuste ülesmärkimise?
See on tingitud ka ühest kindlast asjast: füüsis. Me ei tee jõusaali trenni, ei käi jooksmas metsas jnejne. Selle nimi on asjaarmastajate klubi. Palju ongi loota, et me suudame kiiret vastast ülevälja peale võtta terve mäng või mingit pressi teha.Janely kirjutas:Ei saa nii kriitiline küll olla.![]()
Minu, ainult MINU silmis on nõrk koht kaitse, siis kui vastased on meie meeste küljes KINNI, siis meie poistel jääb see vahemik umbes meetri peale.
Jants
vaadake,et see laupäev ei toimuks!tmac kirjutas:Impzz duell 15km klassikat Trummi Style:D
Hea et keegi seda Raini wuvuzelat ei viitsinud puhuda, siis oleksime vist kõik peksa saanudJanely kirjutas: Fännipingilt on nii palju öelda, et vastaste fännid meid ikka ei salli (PS! Tarmo, sulle pidavat keegi arve saatma eilse eest, kuna sa olevat kellegi kõrvadele liiga teinud)
Jants