TSI: Valmista ise Angel Eyes rõngad
Foorumi reeglid
Teemad tuleb vormistada korralikult ja informatiivselt!
Teemad tuleb vormistada korralikult ja informatiivselt!
TSI: Valmista ise Angel Eyes rõngad
Vajalikud materjalid:
1)valgust peegelduv teip
2)Akna "ribide" reguleerimis pulk ( 6 kandiline! - saadaval ehitus poodides nt.)
3) 2 valget v?i misiganes v?rvi LED-i + takisti
4) Dremmel - kuidas keegi kutsub, mini drell
5) Juhet mingi 30cm max ( v?imalikult peenike )
6) Termo kahanev r?? ( v?imalik kasutada ka musta isoleer teipi kuid tulemus ei j?? nii kena)
7) Foolium paber ( alumiiniumist, teate k?ll)
8) asjad millega hiljem oma tuld avada ja kinnitada.
Mõned videod ka :
Hakkan kohe ise ka üritama Loodan et tuleb midagi välja
1)valgust peegelduv teip
2)Akna "ribide" reguleerimis pulk ( 6 kandiline! - saadaval ehitus poodides nt.)
3) 2 valget v?i misiganes v?rvi LED-i + takisti
4) Dremmel - kuidas keegi kutsub, mini drell
5) Juhet mingi 30cm max ( v?imalikult peenike )
6) Termo kahanev r?? ( v?imalik kasutada ka musta isoleer teipi kuid tulemus ei j?? nii kena)
7) Foolium paber ( alumiiniumist, teate k?ll)
8) asjad millega hiljem oma tuld avada ja kinnitada.
Mõned videod ka :
Hakkan kohe ise ka üritama Loodan et tuleb midagi välja
Iga jobu võib endale BMW osta,aga iga BMW omanik ei pruugi jobu olla ;)!
Re: Valmista ise kodus Angel Eys rõngad :)
Tehnilise alla võiks liigutada selle aga päris hea idee tglt
Tegelikult täitsa piisab kui kleepida tagumine osa ja natuke ka küljed fooliumteibiga.
See mida kasutatakse toru soojustuse kokku kleepimiseks.
Siis on rõngas rohkem rõnga moodi mitte mingi armetu U tähe kujuline õnnetus.
See mida kasutatakse toru soojustuse kokku kleepimiseks.
Siis on rõngas rohkem rõnga moodi mitte mingi armetu U tähe kujuline õnnetus.
Ou Vööthüään!!!
Tekkis kohe mõte, kuidas see teises videos rohke teibikasutamisega rõngad tavalistes hõõgpirnidega lampides vastu peavad?
Tegelikult saaks selle teema TSI alafoorumisse liigutada.
BMW e34 525tds 105kW & Honda CBR1000f 98kW & CBR1000rr 126kW
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
Re: TSI: Valmista ise Angel Eyes rõngad
Angel tulede müüjad värisege! varsti terve eesti isetehtud ingli silmi täis.Oodata on karinate reguleerijate kriisi.......
Need õpetused on ju mitu aastat vanad, kui siiani pole neid massiliselt ise tegema hakatud, siis miks nüüd peaks? Ma küll ei näe põhjust neil rõngaste müüjatel väriseda.
Viimati muutis Donald, 12.12.2010 16:44 01, muudetud 1 kord kokku.
aga on kellelgi kogemusi, kuidas teha ümber juba olemasolevad rõngastuled, nimelt mul on mingid järgi tehtud tuled ja seal rõngaste see mingi kümme 1,2 v pirni. Jama selles, et need raiped põlevad maru ruttu läbi ja jube tüütu mingi ühe väikse pirni pärast klaas jälle maha ja vaheta kõik kümme pirni ära.
Donald kirjutas:Need õpetused on ju mitu aastat vanad, kui siiani pole neid massiliselt ise tegema hakatud, siis miks nüüd peaks? Ma küll ei näe põhjust neilt rõngaste müüjate väriseda.
Proovida ju v6ib...varsti ei ostagi keegi neid enam poest
Need on LED pirnidyllar21 kirjutas:Tekkis kohe mõte, kuidas see teises videos rohke teibikasutamisega rõngad tavalistes hõõgpirnidega lampides vastu peavad?
Ega ma nende pärast ei kardakski, mõtlesin lähi/kaugtulepirne. Need kütavad.
BMW e34 525tds 105kW & Honda CBR1000f 98kW & CBR1000rr 126kW
yllar21 kirjutas:Ega ma nende pärast ei kardakski, mõtlesin lähi/kaugtulepirne. Need kütavad.VilxBoy kirjutas:Need on LED pirnidyllar21 kirjutas:Tekkis kohe mõte, kuidas see teises videos rohke teibikasutamisega rõngad tavalistes hõõgpirnidega lampides vastu peavad?
Hmm.. No ma ei tea..peab ära proovima...Muidu vist teada ei saagi
ma arvan, et väga kaua ei kesta, kui mul lähevad väiksed tavalised pirnidki nii ruttu läbi.
LED-i eluiga on tuhandetes tundides , ära sellepärast küll muretse.Pigem on pinge kõikumine (+ülepinged ja muud huvitavad vigurid ) mis talle otsa peale teeb .
Lähi-kaugtuli vahet pole , siiamaani pole mul mitte ükski rõngas ära sulanud.
Lähi-kaugtuli vahet pole , siiamaani pole mul mitte ükski rõngas ära sulanud.
- ainulaadne
- Huviline
Kuskohast seda rõngaste materjali võimalik saada oleks? Tallinnas näiteks. Olen otsinud mööbli- ja ehituspoodidest, aga pole siiamaani küll näinud neid eraldi müügil.
Ise sain tuttavalt... aga poest ei leidnudki.. arvan ise et võiks proovida ribikardinate parandusest.. aga ei oska öelda kus tlnas selline parandus on..ainulaadne kirjutas:Kuskohast seda rõngaste materjali võimalik saada oleks? Tallinnas näiteks. Olen otsinud mööbli- ja ehituspoodidest, aga pole siiamaani küll näinud neid eraldi müügil.
need ledidega ei jää ju ühtlaselt põlema. nurgad kus ledid on ,põlevad erksamini ja alt kus kumeruse osa on sealt kumab õrnalt valgust.
~10 aastat tagasi tegi ladaklubi selliseid angeleyed. Kas nüüd 10 aastat hiljem jõuab BMW samale tasemele?
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
-
- Huviline
aga miks ei kasutata õõnes pleksklaasi torusi??
neid saab samamoodi ribikardinate küljest
aga kuidas oleks inglirõngaste paneks udutuledesse??
kas lubatud?
kas lubatud?
BMW on auto, teised ainult sõiduautod!
- captjones1
- Huviline
mis sul ladaklubi/vene tehnika vastu on?Jaanus_P kirjutas:~10 aastat tagasi tegi ladaklubi selliseid angeleyed. Kas nüüd 10 aastat hiljem jõuab BMW samale tasemele?
bosbrimigenius kirjutas:aga miks ei kasutata õõnes pleksklaasi torusi??
kas lubatud?
seest õõnes ei kuma ju nii valgust edasi kui seest täis toru. siis jääb tulemus veelgi kehvem. ise ei poolda üldse neid kahe lediga angeleyesi.
-
- Huviline
no mul on ka need tuled millel kohe need ingli silmad sees kuid ei ole nii effektsed, suured rõngad ikka ilusamad.
kuid küsimus ikkagi ülewal, kas keegi on pannud nad udukatesse?
kuid küsimus ikkagi ülewal, kas keegi on pannud nad udukatesse?
BMW on auto, teised ainult sõiduautod!
Kuidas te Angel eyes tuled auto elektrisüsteemi ühendate? Kas te võtate voolu parktulede juhtmest või panete lüliti ja patareiga. LED ju ei võta palju elektrit. Kui vool võtta parktuledelt, kas siis parktuli jääb põlema või muutub tuhmimaks?
ikka parktulede juhtmest. ja vanad pargi pirnid lahti ühendada, et need rõngaste väljanägemist segama ei hakkaks;)tavka0007 kirjutas:Kuidas te Angel eyes tuled auto elektrisüsteemi ühendate? Kas te võtate voolu parktulede juhtmest või panete lüliti ja patareiga. LED ju ei võta palju elektrit. Kui vool võtta parktuledelt, kas siis parktuli jääb põlema või muutub tuhmimaks?
Ja keegi võiks pildid ka panna, kes on valmis saand need LED aretused.
+1Jaanus_P kirjutas:~10 aastat tagasi tehti selliseid angeleyed. Kas nüüd 10 aastat hiljem jõutakse samale tasemele?
Üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna:
CCFL vs isetehtud LED
masu ajal ikka mõeldakse asju välja öko tuuning
why not !
why not !
E32 740, E34 530, E32 740, E46 318d ja E34 540 :)
Challenge accepted !Kris kirjutas: Üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna
CCFL vs isetehtud LED
Seega kui kellelgi Viljandis on CCFL rõngad , andke mulle teada , teeme pilti ja võrdleme siis
Meisterdasin endalegi. Materjali saab kõik vajaliku Tallinnas Järve keskusest, oomipoest LEDid ja selle kõrval asuvast kardinali kardinasalongist kardinate jaoks mõeldud täisplastikust torud. Teistes linnades materjali leidmisel abiks olla kahjuks ei oska. Torude hind on vastavalt pikkusele 90cm - 30 kr ja 120cm - 45 kr. LEDid vastavalt soovile, värvusele, eredusele väga erinevas hinnaklassis kuid üle 200 kr ei tohiks minna 8 LEDi mis vajalikud tegemiseks. Läbipõlemise kohapealt soovitan panna vahele suurema takisti kui internetis leiduvates õpetustes näidatud ning kindlasti iga rõngas eraldi voolu võtma mitte ühte rivisse kõik rõngad(see tähendab, et kui põleb läbi üks led, siis kustuvad ka kõik teised). Enda omad põlevad väga hästi, valgustavad ühtlaselt rõnga ja toimivad korralikult.
Sellistega kaua ei sõida. Ilmselt lähipäevil annavad mundrimehed neile oma hinnangu tooni suhtes
Lähivaade kvaliteedi kohapealt oleks väga teretulnud.
Tehasest tulnud rõngad:
Lähivaade kvaliteedi kohapealt oleks väga teretulnud.
Tehasest tulnud rõngad:
Kahjuks kiskusid natukene siniseks küll. Poes olid müügil valgetena ja ka valgus valge nagu puhas lumi. Ei kujuta ette mis selle siniseks ajas
- allanasi
- Huviline
- Peamine sõiduk: E60 530D
piibukas kirjutas:Kahjuks kiskusid natukene siniseks küll. Poes olid müügil valgetena ja ka valgus valge nagu puhas lumi. Ei kujuta ette mis selle siniseks ajas
valge ledi paneb sinisena põlema liiga tugev vool ! vast saate aru , mida ma mõtlen
proovi kuidagi nõrgemat voolu rakendada sinna siis peaks muutuma valgemaks