http://autoshop.ee/?p=productsMore&iPro ... l-eyes-kit
Kas ma pean arkist mingi loa vms taotlema, sest olen kuulnud, et neid rõngaid ei või niisama olla tuledes, et kui angelid ss terve tule komplekt kohe. Mitte ei raatsiks 3000 eek maksta.

Eriti E36/34/38 puhul onju?Aston kirjutas:Nende inglisimade pärast ei hakka küll ükski sinisilm sind kiusama.
Need on nii tavalised BMW puhul, et keegi ei oska sellise pilguga vaadatagi.
Tule Tallinnasse.TiitR kirjutas:Eriti E36/34/38 puhul onju?Aston kirjutas:Nende inglisimade pärast ei hakka küll ükski sinisilm sind kiusama.
Need on nii tavalised BMW puhul, et keegi ei oska sellise pilguga vaadatagi.
Võib küll neid rõngaid kasutada! Pole see ju seadusega keelatud nii et trahvi ei saa teha! Mis ei ole keelatud on lubatud ja mis on lubatud pole kindlasti keelatud!jaanar kirjutas:Tervist.Tekkis küsimus selle teemaga seoses,et kas siis võib neid rõngaid kasutada või mitte![]()
Kas keegi oskab lahti seletada.]
Igasugune tulede ümberehitus on seadusega KEELATUD! Seega ment VÕIB teha trahvi ja/või saata kordusülevaatusele.Pavel-Qlimax kirjutas:Võib küll neid rõngaid kasutada! Pole see ju seadusega keelatud nii et trahvi ei saa teha! Mis ei ole keelatud on lubatud ja mis on lubatud pole kindlasti keelatud!Pane autole õiged valged inglid ja ongi kõik!
Igal juhul kolmesel E36 selline tegevus keelatud pole!
Olen ka midagi sellist kuulnud, kahjuks ei leidnud täpset seadust üles.Fred kirjutas:Igasugune tulede ümberehitus on seadusega KEELATUD! Seega ment VÕIB teha trahvi ja/või saata kordusülevaatusele.
Jah. Ja kui sa paned peale ülevaatust need omale peale siis võib politsei sind saata kordusülevaatusele.sarge20 kirjutas:Nats OT aga kui ma e36le panen xenonid siis on ülevaatusega probleeme jah
Teede- ja sideministri 1. septembri 1999. a määruses nr 50 «Tee omanikule erakorralise veo või sõiduga tekitatud kulutuste hüvitamise ja eritasu määrad ning erilubade väljaandmise kord»vanarooliots kirjutas:sorry teede-ja sideminister