Igaljuhul edu meile

Kes näinud, siis teab, millest ma räägin...aga alati tasub ikka ja jälle uuesti vaadata
  Kes näinud, siis teab, millest ma räägin...aga alati tasub ikka ja jälle uuesti vaadata  
Ei ma ütlesin Taavi Loor ja mõtlesin Taavi Loor.Taavi_L kirjutas:tmac, sa tahtsid öelda ikka Rein Loor?
(mul vuvuzela juba muretsetud neljapäevaks (A) ) ! Tänud Rainile siitpoolt!
sorry minu viga ,ikka 18,30 stRain530 kirjutas:Kas mängu algusaeg on muudetud 18:30-lt -> 20:00-le nagu pealkirjast järeldada võin?

olen juurelnud tänase mängu üle(mis tuli valusa kaotusega: -2) ja jõudnud järeldusele, et ma olen liiga kehva et seda tiimi juhtida
 olen juurelnud tänase mängu üle(mis tuli valusa kaotusega: -2) ja jõudnud järeldusele, et ma olen liiga kehva et seda tiimi juhtida  Paraku nii on, isegi isa mul ütles, et oled paras säbeleja kes paigal ei püsi. 33-st 6 kahepunkti viset ei ole liidrile kohane ja ma teen sellest omad järeldused. Krt nõrk noh...
  Paraku nii on, isegi isa mul ütles, et oled paras säbeleja kes paigal ei püsi. 33-st 6 kahepunkti viset ei ole liidrile kohane ja ma teen sellest omad järeldused. Krt nõrk noh... 

Alla 20-ne pallikaotuse suhteliselt kiire satsi vastu?Palju,aga tunduvalt vähem kui tavaliselt.Positiivne.Alla 30% 2-sed.Kohutav!
  Alla 20-ne pallikaotuse suhteliselt kiire satsi vastu?Palju,aga tunduvalt vähem kui tavaliselt.Positiivne.Alla 30% 2-sed.Kohutav!
 Tulemusega 38:87
  Tulemusega 38:87

Täiesti müstiline on/off lüliti on ikka vennal.Kuidagi peab need servad maha lihvima.Aga see,mida väiksed kaitses korda saatsid,oli lihtsalt kena vaadata.
  Täiesti müstiline on/off lüliti on ikka vennal.Kuidagi peab need servad maha lihvima.Aga see,mida väiksed kaitses korda saatsid,oli lihtsalt kena vaadata. Macile sai lubatud,et ta saab see hooaeg midagi näha ja TEHTUD.
  Macile sai lubatud,et ta saab see hooaeg midagi näha ja TEHTUD.Sellest hetkest tahaks lausa videokordust näha!tmac kirjutas:12 mängu olen ma oodanud seda momenti ,et Alar selle palli sealt korrus kõrgemalt ära lajatab.