Mis järgmiseks? Hommikuks mootorläinud?

Ise pole seda kapotti lammutanud, aga siin asja uurides ütlesid mulle lausa 3 inimest, et kruvikaga neerude vahelt pidi see päris lihtne olema. Teine asi on see, et mul B-osa neerud ees mis sisuliselt kinnituvad nagadega ja neid saab väljapoolt igal juhul ilma vigastusi tekitamata eest.UPS kirjutas:Midagi lõhkumata ei tohiks küll nii vabalt lahti saada kapotti. Kui enda autol kapott lahti ei tulnud salongist tõmmates, siis tuli päris palju lammutada, et lukustusmehhanismile altpoolt ligi saada. V-o vasakpoolse neeru vägivaldse eemaldamisega oleks sama tulemuseni kiiremini jõudnud...
Kuidas see auto käis sul üldse ilma õhulugejata jääb samamoodi arusaamatuks
Ja järgmine päev läks teine peegel kaAnnely 30.12.2010 kirjutas:Eile avastasime Haabneemes, et sõbranna E39 juhipoolne peegel on irdunud auto küljest. Ehk siis kogu korpus. Juhtmed ilusti läbi lõigatud... Ju oli kellelgi seda peeglit endale vaja, muidu oleks vast teise ka ära võtnud.![]()
Auto seisis täpselt maja ees, akende all (ca 3m akendeni) ja sõidutee ääres.
Mille järgi tead kohe, et tegu on mingite rottide autoga?LilengineBmw kirjutas:Arvatavasti võib kellegi Tallinnlase e36 esipamper lähiajal jalutama minna..
Hoidke silmad lahti, pamperita hõbehall sedaan.. numbrimärki ei oska hetkel öelda. Üritan välja uurida..
sest selle autojuht on sellise varga loomuga, suviti käib bensu varastamas.Aston kirjutas:Mille järgi tead kohe, et tegu on mingite rottide autoga?LilengineBmw kirjutas:Arvatavasti võib kellegi Tallinnlase e36 esipamper lähiajal jalutama minna..
Hoidke silmad lahti, pamperita hõbehall sedaan.. numbrimärki ei oska hetkel öelda. Üritan välja uurida..
Ilmselt ei ole ta ainuke, kes talvel oma stange laiali on sõitnud.
Palun postita selle inimese nimi ja auto nr. Pane pilt ka kui on. N.Ö. Naabrivalve tegevuse raames. Sa tead ja räägid sellest-räägi siis lõpuni, anna infot.LilengineBmw kirjutas:sest selle autojuht on sellise varga loomuga, suviti käib bensu varastamas.
ta ise veel suure suuga rääkis net läheb linna peale uut stanget otsima ..
natuke kannatust palun. Ma isiklikult see tyybiga läbi ei käi, vaid tean teda kaudselt..2XX5 kirjutas:Palun postita selle inimese nimi ja auto nr. Pane pilt ka kui on. N.Ö. Naabrivalve tegevuse raames. Sa tead ja räägid sellest-räägi siis lõpuni, anna infot.LilengineBmw kirjutas:sest selle autojuht on sellise varga loomuga, suviti käib bensu varastamas.
ta ise veel suure suuga rääkis net läheb linna peale uut stanget otsima ..
miks sa siis ei jälitand neid ??Jaanus_P kirjutas:Ei tea kui palju see siia teemasse puutub, aga nõmmel tuli mulle vastu Volvo (240 või 740) ja sellel olid küljes minu endise masina numbrid. Tegu oli siis hõbedase universaaliga ja see oli ka ainuke ühine omadus minu autoga. Kontrollisin lkf´ist ja seal on need numbrid ikka veel BMW omad.
Registreerimismärk; 742TGD
Mark ja mudel; BMW 520I T
Riigi kood, mille registris sõiduk on; EST
Kehtiv alates; 02.01.2011 00:00
Kas käiakse selle autoga kütuse järgi?
Mingeid tõendeid ka on või lahmid niisama?LilengineBmw kirjutas:Karmo Tamm(vanuseks 17) , siit näeb tema pilti .
Isik tegeleb ka välismaal autode vargusega,helitehnika, niisama varguste ja dok. võltsimisega + varastab ka rollereid eestis.
oma selle bemmiga käis üle katuse hiljuti ja see asub Mustamäel(marjas) kusagil garaažis.
Autode ostmisel annab tihti vale andmeid...
Praeguseks kõik.
Edgar kirjutas:Päris tobedalt tegutsevad siis tõesti.
Ei imesta kui mõni kappim vend kellel närvid vastu ei pea, varsti sellistele ära vajutab.