Tegelikult asi päris nii polnud. ühes lauges kurvis lasin ühe ilusa drifti ja sellega asi piirdus

Tuleb lihtsalt valida rahulikum sõidustiil ja ei juhtu midagi hullu.
Mürka kirjutas:No **** küll, jälle hakkab see soigumine siin teemas pihta....
Pange lukku juba... või tooge huumoriteema tagasi. Inimestel pole enam mujale läbustada, kui kuskile asjalikesse teemadesse.
+1ramman kirjutas:See teema on tegelikult üks paras lahmimine ja alati nii, et kellele ema, kellele tütar. Aga ütlen ka sõna sekka ja ajan kindlasti mõnel harja punaseks. Sõidan ise tagaveolise kaubikuga 80 000 aastas ja naastrehve ei pane enam kunagi alla. Iga sügis tutikad lamellid ja elu on muretu. Tallinn-Tartu maanteeni on minu kodust 10 km külateid (loe: talvel kiilakas). Ja tagaveolise kaubikuga pole siiani üksgi sõit tegemata jäänud. Naine sõidab sõidukaga. Kolm talve on tal olnud naastud, selleks korraks õnnestus saada hea hinnaga Michelini lamellid ja otsustasin nende kasuks. Ise veel naisele ütlesin, et kui tõesti ei taha/hakkama ei saa, siis müüme maha ja ostame naastud. Nüüdseks ta pooldab lamelli.
Ja pealegi on asjad sedasi, et varem või hiljem naastrehvid keelustatakse. Hakake praem ennast harjutama juba lamellide peale, kes on naastrehvi usku.
P.S. Praegu, kevadel, on väga hea aeg talverehvide ostuks, meeletuid alesi tehakse laojääkidele
Riivo kirjutas:![]()
Kas ma olin ainuke kes aru ei saanud?
Viimase kahe talve kontekstis ei saa küll mingist 5%-st juttugi olla, võib-olla ehk 80%/20% naastule sobilike olude kasuks, eriti veel arvestades neid viimase aja öiseid külematamisi/päevaseid sulasid...Maximaator kirjutas:Seda siis põhjusel et naastu läheb vaja reaalselt ( vastavalt liikluseekirjadele/kainele mõtlemisele liigeldes ) 5% meie talve jooksul, kui sedagi.
h.v kirjutas:Ja lõppude lõpuks on minuarust nael üldiselt ka odavam.
lamellid ahju. olen ka mõlemaga sõitnud ning olen ostnud ikkagi korralikud naastud, kuna olen siis vähemalt valmis selleks varemmainitud 5%-ks juhtudeks, kui naelu vaja tõeliselt onsigaelmar kirjutas:h.v kirjutas:Ja lõppude lõpuks on minuarust nael üldiselt ka odavam.
Unuski ennem mainimata, et kui inimesed ostavad kõige odavamaid rehve, ei saagi ju oodata mingit megapidamist. Kui pole raha et korralikke lamelle osta, siis sõitke tõesti parem naastudega.
Ja teha uus teema lamell vs suverehv.AARE530 kirjutas:Seega- aeg on teha lamelli vs. naastu jutus vähemalt 7-8 kuu pikkune paus
Hind oleneb ka sellest millal ostadMuiduMees kirjutas:lamellid ahju. olen ka mõlemaga sõitnud ning olen ostnud ikkagi korralikud naastud, kuna olen siis vähemalt valmis selleks varemmainitud 5%-ks juhtudeks, kui naelu vaja tõeliselt onsigaelmar kirjutas:h.v kirjutas:Ja lõppude lõpuks on minuarust nael üldiselt ka odavam.
Unuski ennem mainimata, et kui inimesed ostavad kõige odavamaid rehve, ei saagi ju oodata mingit megapidamist. Kui pole raha et korralikke lamelle osta, siis sõitke tõesti parem naastudega.
ja niipalju kui mina sellel aastal rehve otsides märkasin, siis naastrehvid olid ikkagi kallimad!