Pole ju keeruline sild üle kontrollida.Kui 50 eeku ülevaatus punktis välja käia ei raatsis,siis otsida kuskilt kanal ja keskmine sõrgkang ja otsinguid alustada(mõnda asja näeb juba visuaalselt),kui miskit väga suurt viga ei tuvasta siis oleks mõistlik minna sillaregulli.Aga koht kus reguleerida lasta tuleks valida ikka normaalne mitte kõige odavam koht.
Hiljem halvasti reguleeritud sild võib väga kiirelt teie rehvid pekki keerata.
Endalgi e39saga halb kogemus sildade reguleerimisega.Enam firma nime ei mäleta kus tegin(veerennis Japan partsi kõrval v oligi see japan parts)
Nimelt suvel paduvihmaga oli lihtsalt võimatu 70km/h sõita(rehvid korralikud ja jääk oli 7mm).Liputassaba koguaeg ja paarilkorral suutsin 50pealt ka 360 kraadi teha.Siis suvel laiades vaaludes viskas ikka juba jõhkralt( rehv oli 18´ 245/40)Läksin siis sinna kohta tagasi ja lasin uuestiteha.Öeldi,et tiptop aga mina ikkagi rahul ei old sama jama oli edasi.Lõpuks pikavaidlemisepeale sain raha tagasi.Siit ka ütlus,et ei ole mõtet minna kuskile nurgataha sillaregulli tegema minna.
Teiskordselt Läksin Vianori tegema ja tulemusega olin väga rahul.Seal öeldi kohe,et tagasild jookseb esisillast mööda ning kokkujookski oli täiesti aiataha.Töömees oli ka visa ja tegi veel lisaks mingid kaalujaotused jnejne(st amordipüstakutele tuli lisa kaal,igale ühele ca 35kg).
Peale seda oli asi korras ja tulemusega olin üli rahul.Peale korralikku regulli oli tunne nagu sõidaks uue autoga

Ning selle seadistusega pold talvelgi muret.6mm lamellid pidasid ikka ülihästi ja kordagi ei tekkind sellist situatsiooni,et oleks kuskil kurvis põiki v vägisi veaks käest ära.Enamus minu läbitavast teest on kõrvalised maanteed kus on ikka jääd meeletult ja teeolud võrdlemisi nigelad võrreldes suuremate trassidega.
Siiani olen teind kõik regullid Vianoris ja kordagi pole millegiga mööda pandud.Rool ilusti sirge ja ei kisu.