eks arvuti taga videoid vaadates mõtled küll kui kohutav... aga rooli istudes sõidad jätkuvalt oma sõitu ja ei mõtle, et eile nägin sellist videot, nüüd olen teistsugune inimene...
Pealegi...paljuski algab kõik iseendast, enda käitumisest ja suhtumisest. siin kirjeldatud kamikazed jms..ma ei tea...ma ei näe et asi nii hull oleks.. keegi kuskil eksib, suhtun sellesse rahulikult ja ei tembelda inimest kohe poolearuliseks. elan ise ja lasen teistel ka elada. ei mäleta et oleks roolitaga viimase paari aasta jooksul kellegi peale tõsiselt vihastanud või kellelegi tuututama pidanud. pealegi läbin kahel rattal aastas rohkem kilomeetreid kui neljal rattal. On küll vahel ettekeeramisi ja peale keeramisi tulnud, aga ei lähe kohe rusikatega vehkima.
eks neid tõrvatilkasid meepotis ole, aga see ikka pigem erand kui reegel. Pigem on kokkupuuted enamjaolt positiivsed viisakate liiklejatega.
seda näitab ka foorum, kus lehekülgede viisi kõik räägivad kui head liiklejad nad on ja kui palju "kuskil seal" on pahasid... aga kes need pahad siis on ja miks nemad siin sõna ei võta?

Tegelikult me ise olemegi need, kes meie liikluskultuuri kujundavad ja vahel teeme vb ka ise liigutusi, mis mõnda teist juhti pahandab, sellest ise aru saamata. kõik ei saagi ju ühtemoodi mõelda või teise mõttekäiku läbi näha.
Ise olen rahulik kulgeja, ei ole teistele piduriks ega püüa iga hinnaga teistest ette jõuda
Seega nüüd ei teagi...kas mul närvid korras või puuduvad sootuks...