Toomas_K kirjutas:Plaan suvekatega tulla?
Oma silmagagi see isend mitu korda ülekaetud ja peaks olema suht probleemivaba, arvestades, et oma jagu juppe ära vahetatudJJ! kirjutas:E36 kupee 316. 1994 aasta. Sinine. Kasutaja Martin oli eelmine omanik.
Ma täna juba väga varakult kohal aga teid ei suuda vist ära oodata..jyrxxx kirjutas:vaatab, äkki tulen ka kohale esimest korda siis
No klassikaline noorveltide värk oli ju - jäite sinna eemale omakeski. Kui hõikasin, et "noored, tulge ligi!", siis tulite seltskonda külljyrxxx kirjutas:Korraks sai ka kohal käidud.Järgmine kord peaks laskma kellelgi mingi tutvustuse teha vms
Tasuks vist ära jahakibo kirjutas:No klassikaline noorveltide värk oli ju - jäite sinna eemale omakeski. Kui hõikasin, et "noored, tulge ligi!", siis tulite seltskonda külljyrxxx kirjutas:Korraks sai ka kohal käidud.Järgmine kord peaks laskma kellelgi mingi tutvustuse teha vmsJärgmine kord lendate peale ja ütlete, et "davai, tutvumisring!" ja ma ei usu, et keegi ennast tutvustamast keeldub!
Sa olid ainuke kellest ma aru sainJJ! kirjutas:Mina vist ennast tutvustama ei pea niikuinii, ma arvan.