, kui ilmad tõesti lähevad niivõrd soojaks, et saab rahulikult poole ööni õues olla, siis vast kolitakse punasele tänavale tagasi
, kui ilmad tõesti lähevad niivõrd soojaks, et saab rahulikult poole ööni õues olla, siis vast kolitakse punasele tänavale tagasi  
 Ise veedan igapäev tunde väljas ja ei ole midagi viga
  Ise veedan igapäev tunde väljas ja ei ole midagi viga   Ja äkki tuleb see soe kevad ka kiiremini, kui ilusad bmw juba ikka väljas kogunema hakkavad.
 Ja äkki tuleb see soe kevad ka kiiremini, kui ilusad bmw juba ikka väljas kogunema hakkavad.  

Toomas_K kirjutas:Plaan suvekatega tulla?

).
 ).

Oma silmagagi see isend mitu korda ülekaetud ja peaks olema suht probleemivaba, arvestades, et oma jagu juppe ära vahetatudJJ! kirjutas:E36 kupee 316. 1994 aasta. Sinine. Kasutaja Martin oli eelmine omanik.

Ma täna juba väga varakult kohal aga teid ei suuda vist ära oodata..jyrxxx kirjutas:vaatab, äkki tulen ka kohale esimest korda siis

Autod enamus tuttavad aga autot ja omanikku kokku ei oska panna
 Autod enamus tuttavad aga autot ja omanikku kokku ei oska panna  Nagu ma avastasin siis olin ainuke kellel plekid all
 Nagu ma avastasin siis olin ainuke kellel plekid all  

Aga luban et järgmise kuu algusepoole panen endale ka veljed alla
 Aga luban et järgmise kuu algusepoole panen endale ka veljed alla 
No klassikaline noorveltide värk oli ju - jäite sinna eemale omakeski. Kui hõikasin, et "noored, tulge ligi!", siis tulite seltskonda külljyrxxx kirjutas:Korraks sai ka kohal käidud.Järgmine kord peaks laskma kellelgi mingi tutvustuse teha vms
 Järgmine kord lendate peale ja ütlete, et "davai, tutvumisring!" ja ma ei usu, et keegi ennast tutvustamast keeldub!
 Järgmine kord lendate peale ja ütlete, et "davai, tutvumisring!" ja ma ei usu, et keegi ennast tutvustamast keeldub!Tasuks vist ära jahakibo kirjutas:No klassikaline noorveltide värk oli ju - jäite sinna eemale omakeski. Kui hõikasin, et "noored, tulge ligi!", siis tulite seltskonda külljyrxxx kirjutas:Korraks sai ka kohal käidud.Järgmine kord peaks laskma kellelgi mingi tutvustuse teha vmsJärgmine kord lendate peale ja ütlete, et "davai, tutvumisring!" ja ma ei usu, et keegi ennast tutvustamast keeldub!

Sa olid ainuke kellest ma aru sainJJ! kirjutas:Mina vist ennast tutvustama ei pea niikuinii, ma arvan.
 polnud raske pilti kokku panna
 polnud raske pilti kokku panna