http://www.distrocars.com/2011-subaru-i ... -rear-side
So? Ka E39 ja E60 M5 olid ka vägagi M-paketiga sarnased, erinevused ainult mõningates pisemates detailides...Zipp kirjutas:Liiga sarnasedM-pakett vs M5
Selle nädala alguses olid Tartus ka need masinadrustisan kirjutas:Tallinna UM-i ees selline ilus vaade
Märkasin ka. Valge M pakett oli neist kõige parem.TarMoH kirjutas:Selle nädala alguses olid Tartus ka need masinadrustisan kirjutas:Tallinna UM-i ees selline ilus vaade
Ma mitte ainult ei näinud neid, vaid käisin ühega isegi sõitmasTarMoH kirjutas:Selle nädala alguses olid Tartus ka need masinadrustisan kirjutas:Tallinna UM-i ees selline ilus vaade
Tundub nii:Zipp kirjutas:F10 5-series Accessories Catalog'st mõned huvitavamad väljavõtted:
Sellised tuled valikus + tiib väga seks![]()
...
nii see tõesti on. juba e63 ehk siis eelmise kerega kuuesel ei olnud tagavara ratast ning tungi kaasas. mu mäletamis mööda pole e90 ega e81 kah. See eest e70 (x5) oli ratas olemas, aga jälle e93 ja f01 jällegi ei ole, z seeraist rääkimata.oo7 kirjutas:Ma omaette hakkasin mõtlema, kas siis F10nele näiteks tagavara ratast/tungrauda ei saagi v?
Et peabki nende run-flat rehvidega ostma
Lisan siia nimistusse ka e60Sander. kirjutas:nii see tõesti on. juba e63 ehk siis eelmise kerega kuuesel ei olnud tagavara ratast ning tungi kaasas. mu mäletamis mööda pole e90 ega e81 kah. See eest e70 (x5) oli ratas olemas, aga jälle e93 ja f01 jällegi ei ole, z seeraist rääkimata.oo7 kirjutas:Ma omaette hakkasin mõtlema, kas siis F10nele näiteks tagavara ratast/tungrauda ei saagi v?
Et peabki nende run-flat rehvidega ostma
siim .j kirjutas:F11 montaaž Dingolfingis
Huvitav kas siis tagavara ratas on lihtsalt lahtiselt pagassis. Seda õõnsust pagassi põhjas ju enam ei ole ?Reimers kirjutas:Aga siiski sai ju tellida tagavararatast ja tungiNii väitis mulle tuttav kes ostis E90ne uuena
Sama tegin e60-l, kuid kui kohta ülds pole, siis on tõesti imelikReimers kirjutas:E90l visatakse see suur vahtplastist jurakas sealt põhjast välja ja asendatakse varuratta ja tungiga kuidagiMa ise pole näinud kuid tuttav tellis varuratta E90 ja sinna see ka pandi