e38 istmete sobivus LUKKU
e38 istmete sobivus LUKKU
otsisin veidi foorumis ka,aga seal juttu rohkem manu istmete asemele el jne.nimelt mul 2000 aasta e38 el comfort,ja kas 94-98 aasta e38 istmed istuvad 1:1-le minu omasse,ka siis el comfort või siis sport comfort.ja üks jama veel et ned on kõrvalistuja poolse rooliga istmed,ehk siis mälu on nn kõrvalistmel.kas annab siis enda istmetelt ümber visata ned lülitid vmz ? pole seda asja väga lahanud.tänud 

Viimati muutis Guntsik87, 13.04.2011 21:49 19, muudetud 1 kord kokku.
Re: e38 istmete sobivus
mingite aastate 98 ja edasi võib istme all pistik erinev ollaGuntsik87 kirjutas:otsisin veidi foorumis ka,aga seal juttu rohkem manu istmete asemele el jne.nimelt mul 2000 aasta e38 el comfort,ja kas 94-98 aasta e38 istmed istuvad 1:1-le minu omasse,ka siis el comfort või siis sport comfort.ja üks jama veel et ned on kõrvalistuja poolse rooliga istmed,ehk siis mälu on nn kõrvalistmel.kas annab siis enda istmetelt ümber visata ned lülitid vmz ? pole seda asja väga lahanud.tänud
istme all aint toitejuhet vaja ongi sest kõik motod ja mälu ikkagi istme enda sees, mis need funktsioonid tööle panevad

Viimati muutis dann875, 02.04.2011 00:48 59, muudetud 1 kord kokku.
BMW X5 3,0d 160kw xDrive 10/2005a.
on keegi veel sellist protsessi teostand ja oskaks rääkida,et siis kas kõrvalistuja poolse rooliga autolt nahktuba enda omale installind või siis vanema kere pre facelift oma installind 99a ja peale.
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Kui tõsta parempoolse rooliga auto istmed vasakpoolse rooliga masinasse, siis juhiistme mälu tööle ei hakka. Kui sinu masinal on algupäraselt roolisamba mälu, siis kaob ka see. Põhjuseks asjaolu, et mälumoodul asub juhiistme nuppudeplokis. Seda mäluplokki juhi ja kaassõitja istme vahel ümber visata ei saa.
Samuti on ka mäludega istmel teist tüüpi mootorid. Seega inglismannide masina kaassõitja iste sinu autos täisväärtuslikult juhiistmena tööle ei hakka.
Facelift ja pre-facelift masinate istmeid vahetades tekib tõesti pistiku erinevus, kuid nende ümber tõstmine pole väga suur töö.
Samuti on ka mäludega istmel teist tüüpi mootorid. Seega inglismannide masina kaassõitja iste sinu autos täisväärtuslikult juhiistmena tööle ei hakka.
Facelift ja pre-facelift masinate istmeid vahetades tekib tõesti pistiku erinevus, kuid nende ümber tõstmine pole väga suur töö.
tel. 51 949 859
Re: e38 istmete sobivus TEEMA LUKKU
jääb siis esialgu ostmata .aga kui keegi pakub paremas seisus mõistliku hinnaga sisu siis andku teada.minu poolt teema lukku.
Re: e38 istmete sobivus LUKKU
See nn "mälumoodul" näiteks minu autol (e38`98) ei asu nuppudeplokis..vaid on täiesti eraldiseisev plokk!