Kui saladus ei ole, võiksid PSi panna mis tehnikat sa selle tegemiseks kasutasid - lihtsalt sportlikust huvist küsin

Ülejäänud ajad olid vist 13,3 ja 13,4 sellel R32. Kiire siiski!siim .j kirjutas:See 12,... vast sõidetud jamavate anduritega vasakul rajal? BS aiateivas aeg sel juhul![]()
Mis aega stock 335i E93'l ka paugutas, stardid olid eemalt vaadates väga ok,
Suurepärane videokeeRISTOrm kirjutas:Väike kokkuvõte videopildis:
YouTube variant ka:
Pan7, 110BDL kuulub siis sulle?Pan7 kirjutas:Muidu olen rahul ikkagi .
Kui ma saaks iga kord euro selle eest palju ma elu jooksnud kuulnud olen, kuidas 540i on kiire pereauto ja dragi sõitma üldse ei sobi, siis mul oleks pääääris palju eurosicoley kirjutas:Hmm... tmac sa oled asjast ikka väga valesti aru saanud. M3 ei ole otsesõidu masin.
Olles MT dragslickiga sõitnud palju suurema väändega autoga võin öelda, et ega seal palju ei keeruta küllcoley kirjutas:Ma oleks oma slickiga ikka veel stardijoonel ja keerutaks rehvi, et kohalt minema saada![]()
![]()
![]()
jah mulle .Henri_J kirjutas:Pan7, 110BDL kuulub siis sulle?
Tundub et helibarjäär sai ületatud, 975811,8 km/h lõppkiirus. Sellise kiirusega on raske ju sõitu kaotadaPan7 kirjutas:jah mulle .
Väga heakeeRISTOrm kirjutas:Väike kokkuvõte videopildis:
YouTube variant ka:
http://www.driftime.ee/foorum/viewtopic.php?f=20&t=1372Edgar kirjutas:Fak, ma olen sellest videost sõltuvuses mille sa kokku panid.
Muusika ning võtted on väga hästi välja kukkunud..
Kas keegi oskab öelda selle oranzi/kollaka E34 kohta midagi, millel must katus ?
Mingi teema kuskil vms ?