Oleks see roosa siis vähemalt ilus ja läikiv, too seal pildil oli lihtsalt ju tatirullide käsutuses olev traadi-teibi abil koos püsiv bemmiront.
See auto on küll siia teemasse vale, ainus kole asi on jah tagatuled.topfuel kirjutas:Tagumine luuk võiks valge olla ja tuled lakkimata, aga muidu mulle küll meeldib
Too on ehk mingi HAMANNi kaadervärk(vähemalt ring)...aga värv küll ei sobi sellele kitile.Sander S. kirjutas:
No miks sul selliseid spoilereid vaja on :S
Need on stangega ühes tükis jah. Läti stangedcaptjones1 kirjutas:kust neid kaldega punnis neere välja võlutakse?
stangega koos ühes tükis vms?
TULED!!! Kes riputab oma autole nii õudsed tuled külge? Ja velg on ka minu meelest täiesti sobimatu. Igatahes on selle masina koht siin teemas.AARE530 kirjutas:Selle E38 kohta ma ütleks, et moo meelest see küll kole pole, vbl sa Zipp pidasid silmas stange alaserva,
maitse asiV2ike_Suur kirjutas:TULED!!! Kes riputab oma autole nii õudsed tuled külge? Ja velg on ka minu meelest täiesti sobimatu. Igatahes on selle masina koht siin teemas.AARE530 kirjutas:Selle E38 kohta ma ütleks, et moo meelest see küll kole pole, vbl sa Zipp pidasid silmas stange alaserva,
dcshoes kirjutas:djuwa kirjutas:soome turult siis midagi
Keegi oskab öelda mis ees ja taga veljed on ? nagu laijus?
Tänud:)
kui õige et-ga velg siis ei tohiks 10 tolli niipalju olla väljas nagu pildil(interface auto näiteks).mul oli samapalju või nõks rohkem et20 ja 9,5" veljega.mkudak kirjutas:sellel soome kolmesel plekkidega on taga vast 10 mitte rohkem, proovisin enda 11- seid sobra kolmese alla ja need olid ikka mingi 2tolli koopast väljas.
Selle tagant paistab mingi meeldiva välimusega e34drey kirjutas:
Tegemist siis rootsis müügil oleva bmw 540-ga 1995a