No pange siis ikka siia foorumisse ka teema üles, eksbirgit123 kirjutas:e36 kokkutulek on plaanis küll teha lähiajal. Täpsemalt saab asja kohta uudistada e36 foorumis.

No pange siis ikka siia foorumisse ka teema üles, eksbirgit123 kirjutas:e36 kokkutulek on plaanis küll teha lähiajal. Täpsemalt saab asja kohta uudistada e36 foorumis.
Kuna tegemist on e36 huviliste kokkutulekuga siis sellepärast on see ka e36 foorumis.casablanca30 kirjutas: No pange siis ikka siia foorumisse ka teema üles, eks
Jah, on kontekstist mõneti välja rebitud ja vbl on vahepeal juba uued tuuled puhuma hakanud aga erinevalt mõnest üksikust kasutajast ei viitsi vast suurem enamus oma teemasid EBK foorumist hakata E36 klubi foorumisse ümber kopeerima.STR kirjutas:Kokkuvõtteks, et see foorum läheb varsti "sulgemisele" niikuinii kui siin midagi toimuma ei hakka. Olen üritanud ja lootsin, et siin teised ka peale minu tahavad, et see foorum toimiks, aga mida aeg edasi läheb, seda kindlam olen, et vist mitte. Selles mõttes, et väga vahet pole, kas on või ei ole see foorum olemas OR CORRECT ME IF I AM WRONG.
InterFace kirjutas:E36 klubi on vaikne ja surnud.
Ära hakka siin mingeid stereotüüpe küll loomacoley kirjutas:On ikka vaja taguda rusikaga vastu rinda ja öelda: "Meie oleme ikka kõige ägedamad!"
Pfft!
Sain aru jah, et sa ei mõelnud eelkõige foorumlasi, aga su jutust võis välja lugeda küll, et sinu arust siin veel on või on olnud ka selliseid.InterFace kirjutas:......Ei ega jutt poldki , et nüüd siit foorumist konkreetselt peaks leidma tohutult minu jutust olnud isikuid. Aga sõpradesõbrad tahavad ju ka tulla jnejnejne.
Üks hetke lemmikuid:vull kirjutas:
a pakute video jaoks ka mõnda lugu? oleks valik veits laiem siis
11 kui täpne ollaHeavyCuda kirjutas:Esimene pilt oli ikka huumorÜlejäänud autod seisavad ilusti omal kohal ilma erilise tegevuseta, aga interface`i autol kapott lahti ja kümme kutti ümber selle
Eks ta nii ole jah. Umbropsu pakkusin, nii et väga palju mööda ei pannudkionuwoody kirjutas:11 kui täpne olla
Just üks taustapilt mul tekkiski arvutile.HeavyCuda kirjutas:Very nice vullMa arvan, et nii mõnigi saab endale ilusa taustapildi
Ei suuda videot ära oodata...