E39 signalisatsioon
E39 signalisatsioon
Nii, ostsin siis oma esimese bmw, tegu on 98a. 520. Auto ilus ja hea ainult ma ei saa aru kas tal on signa peal või ei ole, uksed paneb lukku aga muud ma ei saa aru ja midagi vilkuma ka ei hakkka. Kui tal pole signat kas on seda võimalik kusagil paigaldada normaalse hinna ja kvaliteediga?? On äki võimalik signa sama puldi/võtme alla panna kust uksi lukustab sest mingit lisa pulti nagu võtmetekülge küll tolgendama ei tahaks?!
E39 520. 98.a Ise olen rahul!
Re: E39 signalisatsioon
esindus e. UM abiks ja hind ka normaalnevello kirjutas:On äki võimalik signa sama puldi/võtme alla panna kust uksi lukustab sest mingit lisa pulti nagu võtmetekülge küll tolgendama ei tahaks?!

Auto ostsid labist või uurisid ja küsisid ka midagivello kirjutas:ainult ma ei saa aru kas tal on signa peal või ei ole, uksed paneb lukku aga muud ma ei saa aru ja midagi vilkuma ka ei hakkka.

BMW
- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
Väljaspoolt Eestit ei armastata jah eriti signat peale toppida. Sinu puhul arvan, et tegu nagu ikka puldist kesklukuga + tehase immoga. Ja saab panna küll signa võtmesse.
Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
minul oli nii et alarm käis koos luku mehhanismiga. läks siis puldilt uksed lukku ja alarm samaga peale. kuna mul auto kuulub pangale siis pidin tegema nii et seadistati ringi. nüüd kui vajutan uksed lukku läheb alarm peale. ja maha tuleb ka ainult puldiga uksi avades. kui keeran võtmega lahti siis hakkab karjuma.
aga mulle just meeldibki see et kui läheb alarmi alla siis ei käi mingit piiksu ega suunad vilgu.
kõige lihtsam on testida on nii et tee kapott lahti, hoia käega kapoti andurit all. vajuta puldist lukku ja siis mingi aja pärast võtad käe ära. kui on alarm siis peab kohe karjuma hakkama. ja alarmi tuluke peaks vilkuma ju peegli küljes;)
aga mulle just meeldibki see et kui läheb alarmi alla siis ei käi mingit piiksu ega suunad vilgu.
kõige lihtsam on testida on nii et tee kapott lahti, hoia käega kapoti andurit all. vajuta puldist lukku ja siis mingi aja pärast võtad käe ära. kui on alarm siis peab kohe karjuma hakkama. ja alarmi tuluke peaks vilkuma ju peegli küljes;)
-
- Huviline
- Kontakt:
kui originaalkapotilüliti olemas siis on ka alarm. kui ei ole siis alarm puudu.
saab kas programmeerida ja järelpaigaldada originaal alarmi ( juurde pasun, lüliti, led(peegel), kallutus ja mahuandur pluss juhtmestik, kronsad, katted ja paigaldus ning programmeerimine- circa 5000) või orig puldist juhitav mitteoriginaalalarm ( ligi poole odavam)
saab kas programmeerida ja järelpaigaldada originaal alarmi ( juurde pasun, lüliti, led(peegel), kallutus ja mahuandur pluss juhtmestik, kronsad, katted ja paigaldus ning programmeerimine- circa 5000) või orig puldist juhitav mitteoriginaalalarm ( ligi poole odavam)
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
- Kristjan_K
- Huviline
Mul sama asi et E39, 1998 a 520i, tegemist venemaal sõitnud autoga, talle peale paigaldatud " pantera " signa, lisaks võtmel olevale puldile on eraldi signa pult. kuid jama on selline, et signa puldiga autot kinni pannes suunatuled vilguvad, maha võttes samamoodi. kui teen uksed lahti võtmest või võtme nupust, siis hakkavad ohutuled vilkuma ja enne järgi ei jää kui nn " signa " peale panna ja maha võtta. karjuma ta mitte mingil juhul ei hakka. Kapoti alt ega mujalt pole ma signa enda seadeldist leidnud, et ei oska öelda kas talt siis kõlar maha kistud või lihtsalt pandud sinna midagi et uste lukustamisel ka lahtised aknad kinni lükkaks. või on siis signa kõlar omadega läbi? Tean et enne kui auto ostsin, on tollel rüüstajad sees käinud maki ja kütusepaagi kallal, äkki nemad ongi midagi lammutanud seal?
kas keegi teab siis kuhu alarm paigaldatakse, ja mida jälgima peaks? või on tegemist suvalise süsteemiga?
kas keegi teab siis kuhu alarm paigaldatakse, ja mida jälgima peaks? või on tegemist suvalise süsteemiga?
> hate the game, not the player <
Mure suht samasse aukku: tegemist 99 aasta e39 touring 520. Üks võti, ühe puldiga signa, ja klaviatuuriga immo.
Aga vaja oleks kahte võtit ja, et signa töötaks võtmest. (selle klaviatuuriga immo võib minupoolest ära rebida)
Kes teeks ja mis raha eest?
Aga vaja oleks kahte võtit ja, et signa töötaks võtmest. (selle klaviatuuriga immo võib minupoolest ära rebida)
Kes teeks ja mis raha eest?
once BMW, allways BMW