Pean eeskõnelejaga täiesti nõus olema.Oi kuidas nad mind peedistasid, et ma ikka Pärnu ja Riiga kaasa tuleksin.Aus olla, siis ma ei kahetse sekunditki.Alguses olin skeptiline ilma suhtes, sest erinevad prognoosid näitasid igasugu asju seal taevas.Küll vihma, küll päikest ja pussnuge.Saa siis aru mis sealt oleks pidanud tulema ? Aga vett me ei saanudki, jumal tänatud ja äitäh lätlastele hea ilma eest.
Üritus ise oli hea, ülevaad tribüünidelt oli rohkem kui hea.Pärnu paraku meile sellist võimalust ei paku, kuid äkki tulevikus ?

Rahvast oli päris palju, numbriliselt ei oska küll öelda, aga kõik tribüünid olid suhteliselt täis pressitud.Inimesed olid sõbralikud, nalja sai (naersime koos lätlastega)kuigi tilkagi seda keelt ei jaga.Kuid siiski mingid sõnad ja asjad suutsime ikka Tarmoga välja mõelda.Polegi see keel nii hull, kui arvata oleks võinud.Veidikene tuupida, saab selgeks küll.
Üks asi on küll miinus minu silmis.Kuna tegemist on rahvusvahelise üritusega, et kohal on nii eestlaseid, venelasi, soomlaseid, rootslasi jms, siis võiks ka kommentaatorid veidikene jagada informatsiooni mõnes arusaadavamas keeles.Kasvõi kiiruseid, rekordeid või tehnilisi andmeid.Ilmselt ei ole ma ainukene kes sedasi mõtleb?
Autosid oli palju, aga kahjuks kõik ei pääsnud kvalifikatsioonidest edasi nagu ka meie poisid.Puhmas pääses, kuid seda rõõmu polnud tal vist kah kauaks.Etsi oleks tahtnud kah näha sõitmas, kuid ega iga päev pole pühapäev, et kõik õnnestuks.Tomz'ist kahju, tema vilet ei kuulnud üldse mina rajal.Midagi oli juhtunud mootoriga ? Aga noh, selline see motospordi elu juba kord on.Siiski hea etteaste meie meeste poolt.
Rajal oli kõiksugu aparaate näha.Sõideti sedasi nagu oleks viimane võimalus oma elus seal seda teha.Kes tuli külgees, kes tuli tagumik ees kurvist.Ja kui kurvi juhtumisi ei näinud, siis selleks oli pandud suur ekraan, mis korvas nägemata jäänud apsaka või ilusa külglibisemise alguse.Suuremosa sõite näidati kordusena kohe ekraanidelt, VÄGA VÄGA suur pluss selle eest.Selline asi päästaks ka Pärnu üritust veidikene ja suudaks natukene rohkem ülevaadet saada üritusest, kurvidest jms.
Rahvale kindlasti adrenaliinisüstiks, sõitjatele kurvastuseks, kuid mõned krõbedamad matsud olid ka.See käib asja juurde, kahjuks,Aga jah, üldkokkuvõttes olen ma
VÄGA rahul ürituse ja nädalavahetusege.
Äitäh kõigile!
Ja väike pildike :
http://www.youtube.com/watch?v=jv9DNfouLGg