mure siis selline ,et stabikas või ma ei tea mis asi on vale stabika kont vajub rooli otsa kaela kui auto üless tõsta ja see ei ole normaalne arvan mina.Pildil noolega näidatud kah mis asi kuhugi vajub
http://www.upload.ee/image/1379964/DSC_0133.JPG
aidake mõelda mis seal käima peaks milline stabika latt või mis proovisin ka lühikesi konte aga need jäävad viltu ja pinge alla, sest stabika latt oleks nagu lühike lühikeste kontide jaoks .Algul kui auto ostsin oli üldse vist viienda seeria stabika latt all ja ülevaatusel öeldi et kondid viltu peal ja pinges :S olen sõnatu ei tea mida osta ja kuidas õige oleks:S
mure bmw 320 e36 1991.a.
Re: mure bmw 320 e36 1991.a.
Kas pildil olev stabilisaatorvarda latt on nüüd originaal? Muidu originaalis on nii, et stabilisaatorvarda kont kinnitub alaõtshoova külge ja see on kont on ainult mingi 10cm pikk, igaljuhul see mis pildil on on vale ,kont pikk ja kinnitub amortisaatori kere külge.
Re: mure bmw 320 e36 1991.a.
peaks olema stabika latt originaal jamh.sest tutaval täpselt sama aasta ja sama mudel ja oli ka tall sama sugune latt nagu mull .kui panen lühiksed kondid siis need ei jää täitsa sirgu vaid viltu