Anna mulle ka teada kui tegema hakkad, peaks ka liitumaHeavyCuda kirjutas:No ma koos sõbraga tegin ka esimest korda ja üldse mitte väga halb ei saanudAga noh millalgi teen uuesti, sest ei ole see päris nii hea kui olema peaks

Anna mulle ka teada kui tegema hakkad, peaks ka liitumaHeavyCuda kirjutas:No ma koos sõbraga tegin ka esimest korda ja üldse mitte väga halb ei saanudAga noh millalgi teen uuesti, sest ei ole see päris nii hea kui olema peaks
+1HeavyCuda kirjutas:Peaks vist korraldama mingi polstririide liimimise ürituse, siis nagu kindel, et kõik hakkama saavad![]()
tubli töö oled teind!
Nii raske seletada, aga kui ükskord lae alla võtad näed ise, et mismoodi need asjad seal lahendatud on. Vanalt luugiriidelt tuleb eemaldada 3 riideriba ja need õmmelda uuele riidele. Katuseluugi polster käib maha taha lükates, eest hoiavad teda kaks naga kinni, nendest lükkad ta lahti ja tuleb diagonaali taha välja.kaspar19 kirjutas:tubli töö oled teind!küsiks et kuidas sa selle katuseluugi riide tegid? kuidas see küljest käib jne?
Just, mina tegin ka pva-ga ja juba umbes 2 aastat püsinud. Usun et see enam sealt lahti ei tule ka... NEVER.Priit_H kirjutas:Aus olla siis ma ei tea. Mina oma polstrid tegin Pva-ga ning lae plaanin uuesti üle teha kummiliimiga. Sest minul ei hoidnud see spray paari kuudki seda polstrit kinni, kuigi sai kõik alus ära puhastatud jne. Kuid eks see ole igaühe otsustada mida ta kasutab, sa võid selle sprayga ka teha. Minu kogemused on lihtsalt sellised.