Väga head kommentaarid

tavaliselt neid kommentaare ei loe,kui tegemist bmw.ga kuna sealt midagi tarka teada nagunii ei saa.samas kui tuju si** siis on hea mõni delfi kommentaarium lahti vötta ja lugeda mida alaarenenud bemmivihkaja teada annab.saab ikka kõhutäie naerda.vaevalt,et normaalne endast lugu pidav inimene üldse delfis mingeid kommentaare jagab.pigem ikka lasteaed,kellel pole tööd või midagi muud tarka teha.
Mis reklaamil viga ? Täitsa hea reklaam ju !Edgar kirjutas:Ei saanud lisamata jätta.
Elioni reklaam
http://www.aegmaha.com/video/18410/et-o ... lata#title
Ise küll ei kuula sellist mussi, aga miks sa arvad, et sa oled jõle õige vend kommenteerima, kas tema kuulatud muusika on paigas või täitsa paigast ära?HeavyCuda kirjutas:muuskiamaitse tal ka paigast ära täitsa
ma kuulsin ka seda uudist hommiku juhuslikut raadiost ja ega see polnud ainuke, kuskil oli üks bmw ennast katusele ka vist keerand ja, üleüldiselt ma ei saa aru kas üldse mõistust ka peas on kui sõidetakse või on niimoodi, et kui bmw-se istud siis võtab auto mõistuse üle.Ron23 kirjutas:http://www.tallinnapostimees.ee/475020/ ... -pogeneda/
Ja millisest mainest siin jällegi rääkida saab?
Kuidas sellised puudega vennad üldse juhiloa on saanud?
ära imesta midagi, mingis lehes oli sees. või siis muudeti päevapeale ära...Henri P kirjutas:Ime, et pealkirjas ei mainitud sõna BMW
tänapäeva seadus!tõenäoliselt hands free.captjones1 kirjutas:njah, tipi ringi juures hakkan vaikselt üle zebra jalutama ja pean tagasi jooksma, sest tuleb troll ja tume e46 päris hea kiirusega, kumbki ei kavatse hoogu maha võtta (olin tee peal juba). miks mulle jäi selline mulje et tüüp veel mölises ka veel omaette midagi, suu liikus : D
Helistanud siis 110 numbril ja kurtnud oma mure sinna !birgit123 kirjutas:Hall sedaan BMW e34 520
126 THP
Kell 1 öösel kuulab vanalinnas uksed pärani lahti muusikat, nii et majal aknad värisevad.
Ei ole just kõige viisakam käitumine. Mõnel on väikesed lapsed kodus, kellel uneaeg.
Sellest ei ole kasu.Seigo kirjutas: Helistanud siis 110 numbril ja kurtnud oma mure sinna !