E39 autom.kasti aju sobivus
E39 autom.kasti aju sobivus
Teema siis selles , uue kasti aju ei sobi pistikusse.Kast ise on ühe aasta uuema e. 97a masina pealt, üle jäänud kõik klapib ZF 5HP24. Küsimus, vana ajuga uus kast tööle ei hakka ? Kas peab sootuks uue kasti sebima või saab ka kuidagi lihtsamalt ? Autoks 535i 96a 173 KW.Sinine siis uus aju .

V8
Re: E39 autom.kasti aju sobivus
Kas sa kasti sobivuse peale uut kasti ostes ei mõelnud?
Uuri mõnelt kastitargalt kas kastide juhtplokke ei ole võimalik ümber tõsta.
Uuri mõnelt kastitargalt kas kastide juhtplokke ei ole võimalik ümber tõsta.
On ikka käigukasti aju :

Ma ei osanud arvatagi ,et üks aasta uuema masina pealt on kast, et siis aju erinev.
Ühesõnaga , kas sellele uuele kastile läheb ka mingi teine aju mis sobib minu pistikuga ? Siin oli müügi teema , tema väitel 97a. masina pealt ja pidi olema selline nagu mul vana aju . Aga kes nüüd ütleb milline aju sobib sinna , või sobib ainult üks ja kindel ?

Ma ei osanud arvatagi ,et üks aasta uuema masina pealt on kast, et siis aju erinev.
Ühesõnaga , kas sellele uuele kastile läheb ka mingi teine aju mis sobib minu pistikuga ? Siin oli müügi teema , tema väitel 97a. masina pealt ja pidi olema selline nagu mul vana aju . Aga kes nüüd ütleb milline aju sobib sinna , või sobib ainult üks ja kindel ?
V8
Pead ikka selle 1000€ kasti remondi peale panema, tuleb odavam kui uued ajud ja kasti sisu vahetused!!!
- raxx
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X5
- Kontakt:
Sellised ajud nagu see sinise pistikuga hakkasid tulema 98a september.
BMW M3 Touring