316 tugev undamine salongis
316 tugev undamine salongis
keegi teab, mis vôib undamist põhjustada. vahetasin just ära ka tagasillas õli
Re: 316 tugev undamine salongis
Arvatavasta rattalaager, võib olla ka differ.
tzapu
Proovi kuulata ja selgusele jõuda, kus kandis undamine on.
Ees, taga, vasakul või paremal.
Kui rattalaager, siis peaks selgelt kuulma, milline neist undab, kui just sportpütta all pole.
Endal undas vasak tagumine nurk. Võtsin ratta ära, lõikasin dremeliga vana laagri välja (polnud tõmmitsat), panin uue ja vaikus majas.
Seda kõike eeldusel, et on ikka rattalaager ja ainult üks. Kui undamisel pole selgelt piirkonda, siis kas on mõlemad laagrid või differ.
Ka diffriga on undamist olnud, kuni tal ükskord laagrid lihtsalt laiali jooksid tänaval. Hea, et maja ees endal. Mitte maanteel kuskil.
Proovi kuulata ja selgusele jõuda, kus kandis undamine on.
Ees, taga, vasakul või paremal.
Kui rattalaager, siis peaks selgelt kuulma, milline neist undab, kui just sportpütta all pole.
Endal undas vasak tagumine nurk. Võtsin ratta ära, lõikasin dremeliga vana laagri välja (polnud tõmmitsat), panin uue ja vaikus majas.
Seda kõike eeldusel, et on ikka rattalaager ja ainult üks. Kui undamisel pole selgelt piirkonda, siis kas on mõlemad laagrid või differ.
Ka diffriga on undamist olnud, kuni tal ükskord laagrid lihtsalt laiali jooksid tänaval. Hea, et maja ees endal. Mitte maanteel kuskil.
täna proovisin kõik rattad läbi ja tagumine kõrvalistuja pool tegigi ringi keerates häält. teised olid täitsa vaiksed
Siis suure tõenäosusega rattalaager läbi.
Kas vahetusega probleeme omal ei teki?
Asi pole keeruline. Mina põhimõtteliselt sain ilma eriliste tööriistadeta hakkama.
Mingeid tööriistu ei ostnud vahetuse jaoks. Dremel oli ammu juba olemas.
Ostsin ainult uue rattalaagri, ei mäleta kas UMist või Autoeksperdist Pärnus.
Kuna lõikasin vana laagri dremeliga välja, siis see võttiski lõviosa ajast. See töö nõudis natuke täpsust, et mitte kõrvaolevaid detaile vigastada.
Kui Sul tõmmitsad olemas, siis asi lihtsam kindlasti.
Kas vahetusega probleeme omal ei teki?
Asi pole keeruline. Mina põhimõtteliselt sain ilma eriliste tööriistadeta hakkama.
Mingeid tööriistu ei ostnud vahetuse jaoks. Dremel oli ammu juba olemas.
Ostsin ainult uue rattalaagri, ei mäleta kas UMist või Autoeksperdist Pärnus.
Kuna lõikasin vana laagri dremeliga välja, siis see võttiski lõviosa ajast. See töö nõudis natuke täpsust, et mitte kõrvaolevaid detaile vigastada.
Kui Sul tõmmitsad olemas, siis asi lihtsam kindlasti.
probleem on hetkel ainult ühes kiigepoldi lahtisaamises. ühel padrunil keerasin maha kandid ja teise kroom vanaadiumi oma katki. laagri kättesaamiseks ja tagasipanekuks kasutan pressi.
Mina tegin umbes samamoodi nagu siin:
http://www.e36-tech.com/forum/bmw-e36-3 ... -5150.html
Isegi Dremel on mul sama.
Aga taga oli trummelpidur. Ja mõned asjad jätsin üldse tegemata. Mulle meeldib endal elu lihtsamaks teha, mitte raskemaks. Ma kõike ei mäleta, aga see tüüp teeb mõningaid üleliigseid liigutusi.
Loodan, et saad asja korda endal.
http://www.e36-tech.com/forum/bmw-e36-3 ... -5150.html
Isegi Dremel on mul sama.
Aga taga oli trummelpidur. Ja mõned asjad jätsin üldse tegemata. Mulle meeldib endal elu lihtsamaks teha, mitte raskemaks. Ma kõike ei mäleta, aga see tüüp teeb mõningaid üleliigseid liigutusi.
Loodan, et saad asja korda endal.
sai just vahetatud ja undamine kadunud
võib vast teema lukku panna

võib vast teema lukku panna