Võtme taastamine
Võtme taastamine
Tere!
Küsimus siis selline ,et kuna minu E46 võtmes on ka keskluku nupud aga see plastik korpus koos nende nuppudega on ikka väga räbal ja kulunud siis kas kuskil neid taastatakse ka või saab uue korpuse osta vms?
Küsimus siis selline ,et kuna minu E46 võtmes on ka keskluku nupud aga see plastik korpus koos nende nuppudega on ikka väga räbal ja kulunud siis kas kuskil neid taastatakse ka või saab uue korpuse osta vms?
Kunagi ei ole piisavalt hea ...
Re: Võtme taastamine
lukupoes ka müüakse.
Auto Key Service
Madara 31
5087905
Madara 31
5087905
Kuidas te selle võtme üldse lahti saate?
Kangutan ja kangutan aga tundub nagu oleks kinni liimitud see asi ... igatepidi ära närind juba selle.
Ja teiseks ... kui mul on ainult 1 võti ja seal on ju ka immo sees siis kas ma saan seda võtit ka nimodi kloonida ,et ka immo tööle jääks? Ja kus seda teha saaks ning mis hinnaga?
Kangutan ja kangutan aga tundub nagu oleks kinni liimitud see asi ... igatepidi ära närind juba selle.
Ja teiseks ... kui mul on ainult 1 võti ja seal on ju ka immo sees siis kas ma saan seda võtit ka nimodi kloonida ,et ka immo tööle jääks? Ja kus seda teha saaks ning mis hinnaga?
Kui sa ei avalda piirkonda, kus asud, siis on raske midagi soovitada (ei ole mõtet soovitada kohti tln's, Võru inimesele)... Rombi kujuline võti on tehtud veekindel ja ei ole ettenähtudki avada või remontida.
Tallinnas ikka
http://cdn3.iofferphoto.com/img/item/11 ... 7/oN7X.jpg selline võti
http://cdn3.iofferphoto.com/img/item/11 ... 7/oN7X.jpg selline võti
- jaanis_!
- Huviline
- Peamine sõiduk: X5 E53
selline ongi veekindel. tallinnas peaks aitama lukuabi nende immode ja asjadega..
..
Mul oli pult üli räbal ... see bmw märk keskelt ka kadunud ja auk oli ainult.
Lisaks käisin keyservices ja seal oli ainult korpus 5€ ... nuh läksin meisterdama kodu ja tulemus see ,et sain lahti aga nii pekkis ,et jube ... lisaks enam ta ei tunnista immot ka kuigi füüsiliselt ei teinud trükiplaadile viga ega midagi ainult korpuse avasin aga võtmest ei käivita.
Mul veel 1 võti kaasas kus nuppe küljes pole ... tundub nagu mingi backup lahendus ei tea kas sellega käivitab?
Lisaks käisin keyservices ja seal oli ainult korpus 5€ ... nuh läksin meisterdama kodu ja tulemus see ,et sain lahti aga nii pekkis ,et jube ... lisaks enam ta ei tunnista immot ka kuigi füüsiliselt ei teinud trükiplaadile viga ega midagi ainult korpuse avasin aga võtmest ei käivita.
Mul veel 1 võti kaasas kus nuppe küljes pole ... tundub nagu mingi backup lahendus ei tea kas sellega käivitab?
Arvan, et tegid siiski immo kivile või selle ühendustele viga. Tasuks viia mõne asjalikuma elektrooniku juurde, kes vaatab sul skeemi ühenduskohad mikroskoobi all üle.Therora kirjutas:Mul oli pult üli räbal ... see bmw märk keskelt ka kadunud ja auk oli ainult.
BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW X3 F25 xDrive20d & BMW E46 S54B32 + M SMG & BMW X7 G07 Pure Excellence
Lohutuseks niipalju, et immo kivi ei ole otseselt ühenduses millegiga!Silwer kirjutas:Arvan, et tegid siiski immo kivile või selle ühendustele viga. Tasuks viia mõne asjalikuma elektrooniku juurde, kes vaatab sul skeemi ühenduskohad mikroskoobi all üle.Therora kirjutas:Mul oli pult üli räbal ... see bmw märk keskelt ka kadunud ja auk oli ainult.

http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=61&t=97704
Pöördu sinna, ise sain abi sealt ja väga rahul.
Pöördu sinna, ise sain abi sealt ja väga rahul.
+1Autokey kirjutas:Auto Key Service
Madara 31
5087905
väga head tegijad, lasin 4 korda erinevad võtmed valmistada ja oli igal korral rahul hinnaga.
+372 5 100 607