toivoku kirjutas:toob sitaks naisi

toivoku kirjutas:toob sitaks naisi
Niipalju kui ma kuulnud olen, siis BMWga naisi ei saa, küll aga muude markidega Opel, Ford jmstoivoku kirjutas:Birgit kas sa siis eitea,et kõva muusika ja vanakooli ära roostetanud 520i toob sitaks naisi mehepoegadele, ehk siis tegelikult peaaegu ,et tõstaks nagu eesti iivet
Anna neile punkt vähemalt üritamise eestbirgit123 kirjutas:Niipalju kui ma kuulnud olen, siis BMWga naisi ei saa, küll aga muude markidega Opel, Ford jmstoivoku kirjutas:Birgit kas sa siis eitea,et kõva muusika ja vanakooli ära roostetanud 520i toob sitaks naisi mehepoegadele, ehk siis tegelikult peaaegu ,et tõstaks nagu eesti iivet
Taustauuringud läbi viimata!pancho villa kirjutas:loogiliselt on õigus virisemiseks siis, kui inimene elab antud piirkonnas kauem, kui on tegutsenud sealsed lõbustusasutused. kui koliti pärast hollywoodi avamist, võib süüdistada ainult ennast.
Hollywood avati 1995joffe kirjutas:Taustauuringud läbi viimata!pancho villa kirjutas:loogiliselt on õigus virisemiseks siis, kui inimene elab antud piirkonnas kauem, kui on tegutsenud sealsed lõbustusasutused. kui koliti pärast hollywoodi avamist, võib süüdistada ainult ennast.
Ei tea, mis teil juhtus, aga olude sunnil pidin kord ühele calibrale ette keerama napilt kokkupõrkest pääsedes. Lehvitasin käega, üritasin vabandada, aga kutil oli sama plaan mis sul. Kui ma lõpuks seisma jäin ja autost välja tulin, siis jutt muutus. Ühesõnaga äkki sellega liigub ka mõni suurem loom ja tema pole see, kes noomitud saab. Parem loe 10ni ja sõida edasi.iisak kirjutas:Ei leia paremat kohta kuhu kirjutada, seega:
Halli värvi E34 reg.nr 923 TFE omanik sa oled debiilik!!!!
Järgmine kord kui samasuguste liigutustega mulle ette jääd sõidan niikaua sabas kuni sul kütus otsa saab(üle 5 liitri sul niikuinii paagise ei ole) ja teen füüsilise noomituse
põhh kirjutas:Ei tea, mis teil juhtus, aga olude sunnil pidin kord ühele calibrale ette keerama napilt kokkupõrkest pääsedes. Lehvitasin käega, üritasin vabandada, aga kutil oli sama plaan mis sul. Kui ma lõpuks seisma jäin ja autost välja tulin, siis jutt muutus. Ühesõnaga äkki sellega liigub ka mõni suurem loom ja tema pole see, kes noomitud saab. Parem loe 10ni ja sõida edasi.iisak kirjutas:Ei leia paremat kohta kuhu kirjutada, seega:
Halli värvi E34 reg.nr 923 TFE omanik sa oled debiilik!!!!
Järgmine kord kui samasuguste liigutustega mulle ette jääd sõidan niikaua sabas kuni sul kütus otsa saab(üle 5 liitri sul niikuinii paagise ei ole) ja teen füüsilise noomituse
Hirm on see, mis mehe araks teeb...Viljar kirjutas:+1
Olen tegelikult isegi mõningad korrad järgi sõitnud ja selgitanud liiklusseadust, õnneks pole keegi minuga väga norima hakanud, pigem lukustatud uksed ja väike klaasivahe, kust kaudu suhelda, kuid tegelikult ei tea kunagi kes võib teises autos olla, tuttav kunagi läks samuti plaaniga noomida, aga vastu tuli aknast hoopis toru, ning jäi see noomimine seekord ära.
krt sa sihuke kantpea välimusega suur poiss, sind tundmata ei tahaks ise ka väga tüli noridaViljar kirjutas:... õnneks pole keegi minuga väga norima hakanud...põhh kirjutas:iisak kirjutas:
Nojah, sõbral pole palgapäev olnud ja üleüldse ,kui tema teha oleks, värviks auto vist rulliga üle...seega majandan ise ja loodan et maksab kinni jupid. Eks see ole mulle õpetuseks, edaspidi nii kergekäeliselt ei anna kellelegi sõita.UPS kirjutas:Riff, ma ei saa aru miks siis sina neid juppe siin kammid kui sõber auto katki sõitis? Tervena said, tervena tood ka tagasi... lihtne. Osta või uus. Meil käib kord asjade kasutada andmisega sel viisil, bemarit pole siiani välja laenanud ehkki mõned korrad on küsitud- jäägu see õnnetus parem olemata.
Neid võidu sõitjaid ja arusaamatult tõmblejaid kohtan Tallinna tänavatel iga päev. Kui viitsiks, siis võiks iga päev siin teemat täiendada. BMW`sid kusjuures satub kõrvale paarutama üsna harva, tavaliselt on ikka mittemidagi ütlevate autodega pereisadel pidevalt midagi tõestada vaja.
Mis selles mõtetus artiklis nüüd nii erilist on ?darkie kirjutas:http://www.postimees.ee/522992/politsei ... anud-juhi/