Küsimus e39 kohta.
Küsimus e39 kohta.
Huvitavad E39 õõtsad (esimesed ja tagumised). Mis firma omad kestavad üle aasta? Mida kujutavad endas taastatud õõtsad? , olen kuulnud nii head kui halba , Tartus või Elvas pidi vist keegi taastama ( ainult origiaanle vist).
Äkki on keelegil Kontakte , telefoni nr, e-maili ? .
Re: Küsimus e39 kohta.
Kestavad originaalid.BmwEST kirjutas:Huvitavad E39 õõtsad (esimesed ja tagumised). Mis firma omad kestavad üle aasta? Mida kujutavad endas taastatud õõtsad? , olen kuulnud nii head kui halba , Tartus või Elvas pidi vist keegi taastama ( ainult origiaanle vist).
Taastatud varuosad on täitsa okeid, saab küll tihedam kui originaal, aga samas ei ole ka midagi hullu.
B on p**k. Lihtsalt on, ei tasu kellelgi vaidlema hakata.
Tartus taastatakse päris mitmes kohas. Ujula tänavas tunduvad suht pädevad tüübid olema, kuskil Sõbra Maxima juures pidi ka taastamine olema, siis kuskil tuletõrje juures jne. Kahte viimast ise ei ole külastanud. Ujula tänavas on taga garaazides.
-
- Huviline
Lasin ise taastada Elvas.2aastat juba sõitnud ei mingeid probleeme. 

kas lääne-virumaal ka kuskil taastavad õõtsasid e 39-le
-
- Huviline
Vot seda ei oska öelda 

Äkki oskad telefoni nr anda ?svensson20 kirjutas:Lasin ise taastada Elvas.2aastat juba sõitnud ei mingeid probleeme.

Silla osade vastupidavust tuleks ikka vaadata vastavalt läbisõidule. Enda autole sai alla, ette ja taha originaal osad 60000 km tagasi ja ei kolise veel. Enne seda proovisin ka Toprani esimesi alumisi, 25000 km ja täiega p..... Taastatu kohta arvamusi erinevaid, esisillas neid kasutades ei pruugi rool kõige mugavam enam olla.
Keegi ei oska öelda kohti, kus taastada ?
Niipalju kui mina olen kuulnud, siis taastatakse ainult Tartus ja Elvas. Tallinnas ei pidavat keegi seda tööd tegema (vähemalt mulle nii väideti, kui soovitasin Tallinnast taastajat otsida).
Kõige kindlam on kohale minna ja küsida otse. Kas siis Elvasse või siis Ujula tn'sse Tartus.
Kõige kindlam on kohale minna ja küsida otse. Kas siis Elvasse või siis Ujula tn'sse Tartus.

Teemaalgatajale, kas otsingut oled kasutanud??
Veermikudetailide taastamine
Suured tänud, leidsin sealt vajaliku numbrivahur_s kirjutas:Teemaalgatajale, kas otsingut oled kasutanud??