Maximaator kirjutas:2002 aasta autol ja peaks see TV moodul olema selline mis näitab nii suurt kui ka väikest pilti

DVD navi on juba MK4 ja see on juba teine tase võrreldes eelmistega. Tunduvalt kiirem, birdview kaardi võimalus jne. Aga ka hind on suht krõbe nendel. Ise otsisin aasta otsa odava hinnaga ja siis loobusin ning ostsin tutika 450euri eest. UM-is maksab see 2000-2500 euri, kui õieti mäletan. Sellise hinnaga isegi ei mõtleks aga see 450euri on selline hind mis mulle sobis ja ei kahetse tilkagi et ostetud sai

On seda väärt.
No UM-is öeldi mulle, et kui mul on CD versiooniga navi box ehk siis MK3, siis ei saa ma inglise keelt navi kaudu lisada vms...Uus Box minu autole maksab neil seal esinduses 390€, mis on minu meelest päris krõbe...Ebayst saaks muidugi odavamalt, aga kes ütleb, et töökorras asja.. ja noh veel odavamalt võib eraisiku käest saada..(Seda ma üritangi teha). Igatahes, kui mul on hetkel MK3 box(cd versioon), kas mul töötaks seesama MK4 box kah?
Ja muidugi kui saaks sealt samas osta kust sinagi, siis võiksid selle kohta infot jagada

Võib-olla annab midagi remontida ka ja nii tuleks veel odavam..
Praegu panid UM-i mehed mulle sinna ekraani ja üldse autosse(veateated jms) inglise keele, mistõttu kadus navigeerimise funktsioon üldse ära, sest nad panid selle keele "kuidagi muud moodi" peale, sest navi box ei tööta.