auto 1996a 1,6 75 kw ilma kondita.
Küsimus selline, kas salongiradikas tuleb sealt pedaalide poolt armaturi alt ainult kahe kruvi lahti keeramisega lahti, või tuleb veel midagi teha.
Lekib siis see toru ja radika vaheline ühenduskohta, aga oleks vaja igaks juhuks radikas ka üle vaadata.
Arvatavasti on nr. 3 tihend ära surnud.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ator_behr/
Tänan kiire abi eest
E36 compact salongiradika eemaldus
Re: E36 compact salongiradika eemaldus
Jõudu!
Vahetamise suhtes abi anda ei oska, aga kuidas tead, et just sealt lekib?
Mul endal detaili nr 6 vahetus järgmisel nädalal ees.
Rainer.
Vahetamise suhtes abi anda ei oska, aga kuidas tead, et just sealt lekib?
Mul endal detaili nr 6 vahetus järgmisel nädalal ees.
Rainer.
arvan, et sealt lekib, kuna see koht oli niiske ja kaetud sellise valge pulbri taolise ollusega.
Üldse paistab, et väga vähe immitseb ja jooksma hakkab just siis, kui auto seisma jätta ja see maha hakkab jahtuma. Panin sinna paberi alla, et näha palju tuleb. Eilse seisuga sõidu ajal ei tulnud midagi, aga hommikuks oli paber natuke määrdunud.
Ma arvan, et see tihend mängib seal kui ta jahtub. Peale keeramist pole veel proovinud, vana plastik ja ei tea mis teeb, lööb veel pooleks ka
Üldse paistab, et väga vähe immitseb ja jooksma hakkab just siis, kui auto seisma jätta ja see maha hakkab jahtuma. Panin sinna paberi alla, et näha palju tuleb. Eilse seisuga sõidu ajal ei tulnud midagi, aga hommikuks oli paber natuke määrdunud.
Ma arvan, et see tihend mängib seal kui ta jahtub. Peale keeramist pole veel proovinud, vana plastik ja ei tea mis teeb, lööb veel pooleks ka

Endal läheb ka radika vahetuseks.
Just paari kruviga lahti tulebki.
Kus kohast uue radika tellisid?
Just paari kruviga lahti tulebki.
Kus kohast uue radika tellisid?