Kui uus esiklaas panna, uued neerud, M esistange ja tuledelt kulmud ära, siis oleks enamvähem juba

Velg on näiteks ülihea, minu arust. Kui raske neid liiste tagasi aretada on, pole õrna aimuga

Lihtsalt infoks - kui need kõverad summutiotsad välja jätta siis nende stange ja antitiiva toodete seerianimi on "HAMANN COMPETITION".GraveDigger kirjutas:See on ju puhas Gup-Tuningu toodang. Täpselt sama manti on sealt võimalik osta. Kui ma veel alles unistasin E39 siis see tagaspoila isegi meeldis mulle, mõtlesin et siuke tjuuning on äggeePavel_V kirjutas: E39![]()
võistlusauto ei ole papist ehitatud.Pld kirjutas:see V8 ilmselt mingi võistlus auto, ja neid ei ole tegelt eriti mõtet siia toppida, see vähemalt minu arvamus
Selle stange ja tiiva nimi on odav leedu psk!juho kirjutas:GraveDigger kirjutas:Lihtsalt infoks - kui need kõverad summutiotsad välja jätta siis nende stange ja antitiiva toodete seerianimi on "HAMANN COMPETITION".Pavel_V kirjutas: E39![]()
Mazda6 tagatuledBluedogster kirjutas:http://static3.nagi.ee/i/p/786/76/196691212b31a0_l.jpg