K;E32 SOENDUS.
K;E32 SOENDUS.
Mure siis selles,et autol töötab ainult soenduse viimane aste.Sai vahetatud mõõk ja pliidinuppede plokk,aga ikka ainult viimane aste töötab.Oskab keegi aidata,või on olnud kellelgi sama probleem.
Autoks on siis e32 ,730 ,92 aasta.
Autoks on siis e32 ,730 ,92 aasta.
Re: K;E32 SOENDUS.
Aga oled sa kindel, et vahetasid "mõõga" töökorras "mõõga" vastu?
Nii ta väitis jah et töötab.
Proovi siis kellegilt surmkindlalt töötavat mõõka laenata.
krt mul seisis üks SIEMENSI mõõk 2 aastat kuna ostsin vale ja siis kui kellelgil oli soov osta siis oli kadunud
kõige parem on kellegilt laenata töökorras mõõka. Kasutatud mõõga ostmine ka selline et sa sinna sisse ei näe ju

kõige parem on kellegilt laenata töökorras mõõka. Kasutatud mõõga ostmine ka selline et sa sinna sisse ei näe ju

E32 740, E34 530, E32 740, E46 318d ja E34 540 :)
Mina soovisingi suinult mõõka osta,kuna sa ei leidnud ülesse pidin mujalt otsima.Kas neid mõõkasid parandab ka keegi.
Pole see parandus eriti keeruline midagi. Nett õpetusi täis.
Aga minul näiteks oli tüüpviga, mööga pistik tuli üle joota plaadil ja korda ta sai
Aga minul näiteks oli tüüpviga, mööga pistik tuli üle joota plaadil ja korda ta sai

E32, 750i 1992
E38, 740i 1997
E38, 740i 1997
Eks siis tuleb see jootmine ette võtta õhtul
Ei aidanud se jootmine midagi.
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/355700/
http://www.bimmernut.com/forum/7-series ... rated.html
http://www.bimmernut.com/forum/7-series ... rated.html
E32, 750i 1992
E38, 740i 1997
E38, 740i 1997
Kas sellel mõõgal on vahe kah mis firma on ?
Autol ei ole peal konditsoneeri vaid on tavaline pliidi nuppudega variant .
Üks loll küsimus on veel
Kas istuvad e34 141kw touring esimesed amordid e32le koos püstakutega ? Touringu omad lihtsalt seisavad ja endal üks amort läbi ?
Autol ei ole peal konditsoneeri vaid on tavaline pliidi nuppudega variant .
Üks loll küsimus on veel

Kas istuvad e34 141kw touring esimesed amordid e32le koos püstakutega ? Touringu omad lihtsalt seisavad ja endal üks amort läbi ?
Mõõga probleem lahendatud,üks juhtme **** nagu noaga pooleks lõigatud.Sai ära lapitud ja nüüd töötab ilusti.
ei hakka uut teemat enam tegema ja küsin siin samas. oma e32 juhtus selline lugu. Peale salongifiltri puhastamist puhus ainult aknale ja jalgadele. nuppe vajutades ei olnud kuulda klappide ümberlülitamist. Puhur töötas igas asendis. kahtlustasin kohe mõõka kuna se tuli välja ennem rookida kui salongikat tahad kätte saada.
liigutasin ja loksutasin neid pistikuid edasi tagasi ja ei midagi nagu ei muutunud. siis võtsin mõõga uuesti välja ja katsusin samal ajal teda. Mõõk läks soojaks....ei tea kas se tähendab et ta on töökorras.
Peale mõningast sõittmist on kuulda et ikkagi mõni klapp kuskil lülitub ? Kliima automaatik.
üsna seg ane värkk. samas kui puhur töötab igas asendis siis peaks mõõk korras olema.
põhi mure on ikkagi selles et kui ma lylitan sealt neid nuppe sise või väli õhule siis ta ei lülita neid klappe enam.
liigutasin ja loksutasin neid pistikuid edasi tagasi ja ei midagi nagu ei muutunud. siis võtsin mõõga uuesti välja ja katsusin samal ajal teda. Mõõk läks soojaks....ei tea kas se tähendab et ta on töökorras.
Peale mõningast sõittmist on kuulda et ikkagi mõni klapp kuskil lülitub ? Kliima automaatik.
üsna seg ane värkk. samas kui puhur töötab igas asendis siis peaks mõõk korras olema.
põhi mure on ikkagi selles et kui ma lylitan sealt neid nuppe sise või väli õhule siis ta ei lülita neid klappe enam.
E32 740, E34 530, E32 740, E46 318d ja E34 540 :)
Enda omal hakkasin vahetama salongi filtrit,kuna ka ei puhunud nagu peaks,sihuke tunne tekkis et keegi hoopis õhkab autoss.Siis tuli välja et minu masinal polegi filtrit.Mina sain end oma puhuma nii,et need vardad mis klappe avavad ja sulgevad olid millegi pärast kuidagi lahti loksunud ja üks tuttav mul nokitses seal kallal päris kaua eaga et neid vardaid õgesse asendisse saada ja klapid ilusti tööle hakkaks.