Minu eilne sündmusekene, kopin FBst
Pargin siis mina eile õhtul Valdeku tänaval AVSK poe ees, kui tuleb kaubikuvend kõrvaltänavast, sõidab poe ette ja tagurdab parklasse 0,5m minu auto ninast. Jee, saigi seisma! Siis tagurdab veel, vastu minu audi nina. No selge, avarii

Siis kuna no tal kaubik ei lähe edasi, siis tuleb ju uuesti proovida. No ikka audi ees ja edasi ei saa! Siis läksin välja, küsisin mis teed? Mõmises vene keeles, no täis mis täis. Võtsin tal võtmed eest ära, siis tuli välja, vaatas mu autot, et pole ju sittagi, anna kljutši siia, ma lähen ära. Läks agressiivseks, tahtis kakelda. Sõber siis kutsus politsei, väike vihje ka, et kutt tahab kakelda. 2 minutiga oli 3 patrulli kohal

Kutt puhus 2,6 promilli välja. Audil pole esialgu häda midagi, veits poleerimist vajab esistange ja 1 liistu võiks nalja pärast uue panna. Kusjuures kutt tuli 100m eemalt sõbra juures ja parkis oma maja ette parklasse, nii et 100m sõidu eest tuleb nüüd kindlasti aastaks load ära, 1000€ kannikasse, audi remont ja kriminaalasi
P.S. Täna ikka kontrollisin üle, stangetala on plastikusse jälge sisse lükanud, tuleb uus stange panna ilmselt.