Vaatasin et rehv on selline et järgmist suve nendega ei lähe ja enne talvekate allapanekut tahaks viimase mustri ressursi ära kasutada.
   Vaatasin et rehv on selline et järgmist suve nendega ei lähe ja enne talvekate allapanekut tahaks viimase mustri ressursi ära kasutada.  
 . Rimi valgusfoori juurest tundus nagu oleks olnud kolmene
 . Rimi valgusfoori juurest tundus nagu oleks olnud kolmene 

vahest sõidab katus ära lihtsalt ja tahtmine vajutada.
  vahest sõidab katus ära lihtsalt ja tahtmine vajutada.      
    kolmene rebib päris hästi ja samas hea rahulik oli sõita ka õhtul
  kolmene rebib päris hästi ja samas hea rahulik oli sõita ka õhtul   aga krdi igav oli üksi
  aga krdi igav oli üksi   nägin oma vanakest ka, täitsa elus ja liigub
  nägin oma vanakest ka, täitsa elus ja liigub   ja korralikku hainina märkasin ka
  ja korralikku hainina märkasin ka   hea et meie toredale politseile vahele ei jäänud kihutamisega, tagasitulles olid mõned tüübid rajalt maha võetud
  hea et meie toredale politseile vahele ei jäänud kihutamisega, tagasitulles olid mõned tüübid rajalt maha võetud   ning üks auto on ka silmapiiril nüüd (isiklik)
  ning üks auto on ka silmapiiril nüüd (isiklik)  

aaa üks must seisab ka Tln mnt koguaeg.   Ühekäe sõrmedel võib ikka üless lugeda.
  aaa üks must seisab ka Tln mnt koguaeg.   Ühekäe sõrmedel võib ikka üless lugeda.
 Myyr, sul auto juba olemas
  Myyr, sul auto juba olemas   mul on vaja
 mul on vaja  
 100 euri eest saab uusi juppe kaasa ka veermiku osas.    sisu on jummale korralik. penskari käest ostetud ja kere ka ok. Roostet vist polnudki. vasak esitiib oli vist kergelt mölkkis kui õiieti mäletan
   100 euri eest saab uusi juppe kaasa ka veermiku osas.    sisu on jummale korralik. penskari käest ostetud ja kere ka ok. Roostet vist polnudki. vasak esitiib oli vist kergelt mölkkis kui õiieti mäletan Martin, aus olla, siis võtaks ta tõesti ära, kui ta oodata viitsib kuni ma papi kokku ajan
  Martin, aus olla, siis võtaks ta tõesti ära, kui ta oodata viitsib kuni ma papi kokku ajan   täna oli kurb oma seitsmest näha, üleni tolmune ja mingid ilukilpidega käkid ka alla pandud
  täna oli kurb oma seitsmest näha, üleni tolmune ja mingid ilukilpidega käkid ka alla pandud   noorpaar oli roolis
  noorpaar oli roolis  

saab auto, saab kokkutulekule ka üle pika aja
  saab auto, saab kokkutulekule ka üle pika aja  

aga selge pilt siis
  aga selge pilt siis   ma ei hakka ilma ÜV'ta riskima parem, suvel alles sain oma esimese laksu.
  ma ei hakka ilma ÜV'ta riskima parem, suvel alles sain oma esimese laksu.

ma pole kusjuures mitte ühtegi haid liikumas näinud
  ma pole kusjuures mitte ühtegi haid liikumas näinud    lihtsalt ei ole
  lihtsalt ei ole  kui siis mingi paar korda aastas äkki?
 kui siis mingi paar korda aastas äkki?  sinu oma pole ammugi näinud
 sinu oma pole ammugi näinud   ainult piltidel ja nii.
  ainult piltidel ja nii.

ja siis võiks mingi aeg kogunemine ka olla, ma pole nii ammu käinud
  ja siis võiks mingi aeg kogunemine ka olla, ma pole nii ammu käinud   ühe korra olengi ainult
  ühe korra olengi ainult  
 Myyril muidugi rohkem
  Myyril muidugi rohkem    ei hakka siin teemat rikkuma
   ei hakka siin teemat rikkuma