Aga kui keegi tunneb, et kirjakeel longab ja soovib seda pisut lihvida, siis: http://riigikeel.kolhoos.ee/grammatika

Kyndel Käzi kirjutas:Oleks siis ootavalt autot vaja hind oleks kuni 2000.
auto ei pea olema pabereid ja parem oleks kui pole neid.
voib väikseid vigu olla, kui müüa teab, mis viga on, et ma oskaks ära parandada.
auto võiks asuda viljandimaa ymbruses. umbes mingi 100km viljandist väljas voib olla.
autod on selle pärast vaja et saaks ralli ajata.
kui soovite yhentust siis msn aadres on jarmobobo@hotmail.com
Samas ei saa ju välistada, et siin tõepoolest kirjutavad ka mõned neljanda klassi poisid. Kõige mõttekam on vast väga vigaselt kirjutatud postitus lihtsalt ära kustutada ja autorile selle kohta PS saata. Ehk siis mõikab.AARE530 kirjutas:Pole ammu inimeste tähelepanu siin kirjapildile pööranud, aga viimasel ajal on kuidagi ERITI palju kirjaoskamatust silma hakanud- mõni nljanda klassi poiss kirjutab ka paremini kui mõned, isegi võibolla paljud siin foorumis kribajad... Loed ja imestad- kas tõesti koolis enam õigekirja ja grammatikat ei õpetata- ei ole suuri algustähti, ei komasid ega muid kirjavahemärke...
Üks hea näide, kuidas peaks kirjutama, on (Andrez, ära pahanda siinkohal) ongi Lugejate autode teemas Andrez'e 520 Touringu teema,öösel lihtsalt lugesin ja nautisin, nagu raamatut loeks- ilus pikk jutt ja väga korrektselt vormistet
Mõned, kes end puudutatuna tunnevad, võiks lausa oma postitusi lugeda ja mõelda, kas ikka väga hea lugeda on, kui kogu jutt tuleb ühe pika joruna ja ühe jutiga, nagu ühe hingetõmbega oleks tulistatud...
Muuseas, mingite uuringue järgi peetakse eesti keelt itaalia keele järel oma kõlalt ja ilult maailmas teisel kohal olevaks keeleks, miks seda siis rikkuda...
Näpuvead- see on teine asi, sellest saavad vast kõik aru-sõrm kogemata vale klahvi peale läinud vms, selliseid juhtub näiteks ka mul
Ausalt öeldes oma auto kohta kirjutagu igaüks täpselt niiviisi nagu ta seda õigeks peab. Kirjastiili järgi on vähemalt mul kül hea vaadata, kas üldse viitsib midagi vastata või mitte.Riivo kirjutas:KHM....
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=37575
Esimene ja kolmas postitus teemas....
Sorry aga see tundub BS.
Ega, jah, lühendite vastu vist kellelgi midagi pole, kui need mõistusejoh kirjutas:Mina näiteks pooldan igasuguste lühendite kasutamist...
Vb suhtlekski siis smailide või hieroglüüfidega/märkidega, nagu vanadtapu92 kirjutas:ma olen harjunud igasuguse kirjaga, vahel ei pane tähelegi, et midagi teistmoodi on.
Keegi ei vingugi.alpinist kirjutas:Minuarvates on see kirjavigade kallal vingumine hale, umbes sama tase, et "näe, mis sellel seljas on..."
Pigem ütleks ma, et näiteks vähemalt mina tunnen end häirituna, kui olen sunnitud lugema ''pooletoobist'' postitust ja kogu foorum on nagu rumala koolipoisi kehvake kirjand vms... Usun, et see ''hala'', nagu väidetakse, kestab niikaua, kui vähemalt enamus foorumist on korrektne ja viisakas, mille üle ei peaks häbi tundma... Kui asja lõdvaks lasta, siis see kirjaoskamatus siin aina süveneb...losto kirjutas:Miks peavad teised foorumlased kannatama !!!!!!!!