confu kirjutas:Homme olen kohalTäna mitte.. TÄna juba õlled sees.. Homme on mul vast uued pirnid udukates ka ees ja otsetoru. Siis võib.
 sain teada ka lõpuks, miks "kütsivend"
  sain teada ka lõpuks, miks "kütsivend"   aga väga norm õhtu
  aga väga norm õhtu   isa oli ainult väga pahane kui koju jõudsin, ei luba enda autoga enam kuhugi sõita, lol
  isa oli ainult väga pahane kui koju jõudsin, ei luba enda autoga enam kuhugi sõita, lol   

Sel hetkel oli teema eilse kohta. Täna vaatasin, et pole mitte midagi. Seega põhimõte jääb ikka samaks. See, et ala poolest päevast otsustad, et võiks nagu koguneda, ei ole just hea. Mul ei ole aega hommikust õhtuni jälgida teemat.. Seega teema algataja peab siiski laiemalt arvestama.. Aga kui saab hakkama ka nii, miks mitte..-myyr- kirjutas:confu kirjutas:Homme olen kohalTäna mitte.. TÄna juba õlled sees.. Homme on mul vast uued pirnid udukates ka ees ja otsetoru. Siis võib.
khmm

, seltskond hea ja ilm oli ka täpselt sinna maani hea kuni laiali läksime
 , seltskond hea ja ilm oli ka täpselt sinna maani hea kuni laiali läksime 

? SOBIB?
 ? SOBIB? , tuleks ka maci tiirule siis
 , tuleks ka maci tiirule siis 
 krt plaan missugune
 krt plaan missugune 
 not coming
  not coming  
 võipolla juhtun samal ajal nälgas olema
  võipolla juhtun samal ajal nälgas olema  NB!!! Kas Pärnu mc vä ?
    NB!!! Kas Pärnu mc vä ? jah, Pärnu
  jah, Pärnu  
 Sain ühe pildistaja ka punti kes klõpsiks mõned fotod
 Sain ühe pildistaja ka punti kes klõpsiks mõned fotod 

aga noh..
  aga noh..  

Kuid see ei morjendanud meid, autosid oli täitsa eeskujulikult, E39 domineeris mingi aeg isegi.
  Kuid see ei morjendanud meid, autosid oli täitsa eeskujulikult, E39 domineeris mingi aeg isegi.