E39 Rattalaagri vahetus!
E39 Rattalaagri vahetus!
Kas keegi oskab öelda kas rattalaagri vahetus on raske! Kas tasub seda ise ette võtta või tasub minna ikka teenindusse!?
Re: Rattalaagri vahetus!
Autoks on e39 sedaan 1997
kumb esimene tagumine?Hõbehai kirjutas:Autoks on e39 sedaan 1997
esimene!
esimest on suht lihtne peaks hakkama saama ise küll.Hõbehai kirjutas:esimene!
ma ise olen amordi käändmiku küljest lahti lasknud sest kahele poldile ei saa hästi ligi,käändmiku natuke alla poole saad poldid lahti ja laager küljest.ma ei mäleta enam aga äkki pidi sarniiri kah lahti laskma silla tala küljest aga too ei ole midagi rasket.
Õigete tõmmitsatega käib asi väga lihtsalt ja kiiresti.
Suvel - Chevrolet Camaro Z28 5.7 V8; Iga päev - Grand Voyager 3.8 AWD
Uunikum - ZAZ; Tööl - MB Sprinter
Tal on poltidega laager,tõmmitsaga ei ole seal midagi teha.ramman kirjutas:Õigete tõmmitsatega käib asi väga lihtsalt ja kiiresti.
Sry, my bad. Pidasin tagumist laagrit silmas. Esimene on jah polditud.Toomas530 kirjutas:Tal on poltidega laager,tõmmitsaga ei ole seal midagi teha.ramman kirjutas:Õigete tõmmitsatega käib asi väga lihtsalt ja kiiresti.
Suvel - Chevrolet Camaro Z28 5.7 V8; Iga päev - Grand Voyager 3.8 AWD
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW f11 530D
Re: E39 Rattalaagri vahetus!
Olen ka vahetanud,kui võtmete komplekt olemas saab isegi tänaval teha.Kinnitub 4 poldiga.Vaja amordi kammits alt lahti lasta ja amort ülesse kergitada ,et võtmega ligi pääseks.Kui ei eksi oli 18 silmus parim variant.
Tagumine ka poltidega muiduramman kirjutas:Sry, my bad. Pidasin tagumist laagrit silmas. Esimene on jah polditud.Toomas530 kirjutas:Tal on poltidega laager,tõmmitsaga ei ole seal midagi teha.ramman kirjutas:Õigete tõmmitsatega käib asi väga lihtsalt ja kiiresti.

When it doesn´t blow it sucks
Re: E39 Rattalaagri vahetus!
Ei ole vaja midagi peale spets18mm silmuse,ise käiasin silmuse õhemaks ja sain ligi,väga lihtne ise teah esimest laagri vahetust 39-lurks kirjutas:Olen ka vahetanud,kui võtmete komplekt olemas saab isegi tänaval teha.Kinnitub 4 poldiga.Vaja amordi kammits alt lahti lasta ja amort ülesse kergitada ,et võtmega ligi pääseks.Kui ei eksi oli 18 silmus parim variant.
E60