Prooviks siis aru saada mis oleks mõistlik tegu

Tänud kes vastata viitsivad
On jah aga mina olen loll ja ei oska telefoni autoga ühildada,mõlemad leiavad teineteist üles aga asi ei hakka toimima.Peeter_S kirjutas:Eks ta on jahh mobiilioperaatoritele juba üsna ja kulukas tegevus.
Kasutaks teenust ilmselt käputäis inimesi...
Tänapäeva autodel ju sisseehitatud sinihambaga telefonitugi - istud autosse ja sinu taskutelefonist saabki korraga autotelefon...
Mul on ka selline kaart, kuhu saab suvalisi(kõiki siiski vist mitte) numbreid kopeerida, kuid kasutamisega oli nii, et mittekasutatav telefon pidi olema välja lülitatud, muidu tekkis konflikt. Kuidas sinul see mobiil ära blokeeritakse, kui autos oled ja kas asi ikka legaalne on, kui sellega üks "tüüp" tegeles?Mestizo kirjutas:Tänaseks siis sellgus et elisa pakub varianti.
Nimelt kuna mul on elisa 39 e piiramatu kõneaeg jne tegi üks tüüp elisas mulle küll eraldi nr kuid kaart toimib siis nii et kui autosse istun ja süüdet panen lülitub mobiil autosse ringi ja kõik kõned siis sinna ja kui välja helistan auto telefoniga siis näitab mobiili nr ikka.
Nimelt kui lülitab mobiili välja siis mingi nipiga kehtib mobiili nr autos edasi kuigi on 2 nr.
Loodan et saite minu textist aru
Igatahes pole vaja ise midagi suunata ja mässata ning kõik toimib automaatselt mis oligi põhi eesmärk.
Kui ammu sa selle kaardi tegid?joffe kirjutas:Tea, kas minu sel aastal Elisas tehtud lepingu kaart on siis uus või vana, igatahes töötab tõrgeteta? Ja töötas ka "isekopeeritud" kaardiga.
Täpselt ei mäleta, aga kas ongi tähtsust? Nagu öeldud- sel aastal.Mestizo kirjutas:Kui ammu sa selle kaardi tegid?