Vahelduseks umbsele maa-alusele garaažile värsket õhku!
massu kirjutas:Mina täiesti poolt, et Laagris võiks täna. Soe suss jalga ja stati kohv kätte
see peab suletudringi jääma...Sooviks kaHendri kirjutas:
Coley näita nüüd mis sa moblaga valmistasid
Mis oli sinu vabandus mitte läbi tulla??ummy kirjutas:Sattusin mööda sõitma kuldse e46-ga maksimarketi parklas. Jube kahtlane tundus, kui väliparklas seisis ringis hulk inimesi ja läheneva bmw peale põrnitseti. Esialgu arvasin, et nüüd on küll autol midagi küljest ära kukkunud või lihtsalt koliseb midagi kohutavalt. Kui alla parklasse jõudsin ja autosid nägin, siis sain aru, et olen sattunud mingile kokkutulekule ja võib-olla lihtsalt eeldati, et olen mõni klubiline liitumas teistega.
Kiiruga möödudes jäi silma vaid Luukase E39, mis oli lausa piinlikult puhas. Väga kena!
ummy kirjutas:
Kiiruga möödudes jäi silma vaid Luukase E39, mis oli lausa piinlikult puhas. Väga kena!
Ülipuhast Luukase E39 sattusin ma enne paar tundi varem nägema Kristiine keskuses.Luukas kirjutas:Puhas seisab see sellise ilmaga terve päevaummy kirjutas:
Ma vaatan ka, et uus generatsioon on hängidel peale kasvanud.Henri_J kirjutas:Krt, Jann, vea end Sikku ka vahepeal - inimesed ei tunne sind enam äragi!
Päl kirjutas:uus generatsioon