E36 soojendus
E36 soojendus
Niisiis, üks hetk jäi puhur seisma. kiskusin siis kapoti alt lahti õlitasin ära ja töötas perfektselt peale seda päeva, puhus korralikult salongi. järgmine päev puhus juba palju vaiksemalt... lausa väga vaikselt... Väljast kuulda lausa kuidas mootor ilusti töötab aga ometi salongi ei puhu praktiliselt midagi. teiseks selline asi et isegi kui mootor temp normis ei puhu sooja... Sooja hakkab puhuma kui tuure tõstan, sõites ja koha peal. isegi tulist hakkab puhuma. Et siis mis peaksin ette võtma ? Kellelgi äkki kogemust sellise asjaga ja oskab aidata.
Re: E36 soojendus
Mul täpselt sama mure. Puhur töötab igalastmel, aga nooo salongi jõuab väga vähe sooja õhku. Minu autol on täiesti tavaline pliidiahi. Kas viga võib olla salongiahju filtrides?(ehk siis need 2 ümmargust mis on kapoti all)
BMW e36 M52B25 DTM viewtopic.php?f=4&t=37329&start=600
Võtsin need koonusfiltrid ära, mis kapoti all asuvad. Täiesti umbes olid. Nüüd puhud reaalselt õhku salongi.
Siiski mure selline, et kui maanteel sõita siis puhub mõnusalt sooja õhku ehk siis kui pöörded kõrgel aga kui rahulikult sõita siis enam sellist sooja ei puhu, sellist jahedat hakkab tulema. Mis jupp tuleks välja vahetada ?
Siiski mure selline, et kui maanteel sõita siis puhub mõnusalt sooja õhku ehk siis kui pöörded kõrgel aga kui rahulikult sõita siis enam sellist sooja ei puhu, sellist jahedat hakkab tulema. Mis jupp tuleks välja vahetada ?
BMW e36 M52B25 DTM viewtopic.php?f=4&t=37329&start=600
Ehk hakkav jahutusvedeliku pump ära väsima?
Pikalt kohapeal seistes kuumaks ei hakka minema?
Pikalt kohapeal seistes kuumaks ei hakka minema?
- darkie
- Huviline
- Peamine sõiduk: 750iL
Endal sama probleem, olen proovinud 2 tutika (erinev tootja) veepumpaga, viimase veepumba ostsin eerolt, oli üks kallimaid mis tal pakkuda, seega odavast jamast pole mõtet tulla rääkima. Soojendusklapp vahetatud- asi ei paranenud, jahutusradikas vahetatud- ei aidanud. 3 termostaati proovinud (nendest 2 ostsin poest uued) - ei aidanud. Salongi radika puhusin läbi - ei ole umbes. Ja mure on sama, et sõites on nagu ok, aga ka mitte päris see mis peaks, ja tuuri andes tuleb ka kuuma. Kohapeal seistes ainult supileige, kui sedagi.
Ja mul teeb auto veel sellist pulli, et temp seier teeb mis tahab, kord keskel, siis sujuvalt langeb täiesti alla, siis sujuvalt jälle keskele. Mainiks veel seda ka, et kohapeal seistes keema ei lähe.
--
Muidu mingeid teisi anomaaliaid ei esine, läbis täna just puhtalt tehnoülevaatuse.
Ja mul teeb auto veel sellist pulli, et temp seier teeb mis tahab, kord keskel, siis sujuvalt langeb täiesti alla, siis sujuvalt jälle keskele. Mainiks veel seda ka, et kohapeal seistes keema ei lähe.
--
Muidu mingeid teisi anomaaliaid ei esine, läbis täna just puhtalt tehnoülevaatuse.