M43 mootori kubatuuri tuvastamine
M43 mootori kubatuuri tuvastamine
Hei, autol on passi löödud 1,6 mootor kuid eelmine omanik vanasti ostmisel väitis, et peal on 1,8. Nüüd oleks vaja teada täpselt, mis kubatuuriga mootor peal on. Olen aru saanud, et tegemist on M43 mootoriga, kuid seda on teatavasti nii 1,6 kui 1,8 versioonis. Teab keegi, kuidas mootori kubatuur kindlaks teha ilma mootorit ennast lahti võtmata?
- marx12344321
- Huviline
- Kontakt:
Re: M43 mootori kubatuuri tuvastamine
kaupov kirjutas:Hei, autol on passi löödud 1,6 mootor kuid eelmine omanik vanasti ostmisel väitis, et peal on 1,8. Nüüd oleks vaja teada täpselt, mis kubatuuriga mootor peal on. Olen aru saanud, et tegemist on M43 mootoriga, kuid seda on teatavasti nii 1,6 kui 1,8 versioonis. Teab keegi, kuidas mootori kubatuur kindlaks teha ilma mootorit ennast lahti võtmata?
sisselaske peal peaks mingine märk olema, kas 1.8 1.6 või vaata ploki peal vms peaks kah olema. aga ise asi kas seda näeb niisama, mul igastahes kõigil olnud sisselaske peal kuskil kirjas.
Oskad sa täpsemalt viidata? Minul igatahes sisselaske koldelt küll midagi sellist näha pole. Peale BMW logo pole seal midagi.marx12344321 kirjutas:kaupov kirjutas:Hei, autol on passi löödud 1,6 mootor kuid eelmine omanik vanasti ostmisel väitis, et peal on 1,8. Nüüd oleks vaja teada täpselt, mis kubatuuriga mootor peal on. Olen aru saanud, et tegemist on M43 mootoriga, kuid seda on teatavasti nii 1,6 kui 1,8 versioonis. Teab keegi, kuidas mootori kubatuur kindlaks teha ilma mootorit ennast lahti võtmata?
sisselaske peal peaks mingine märk olema, kas 1.8 1.6 või vaata ploki peal vms peaks kah olema. aga ise asi kas seda näeb niisama, mul igastahes kõigil olnud sisselaske peal kuskil kirjas.
- runtal52
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW e34 829TFD
VIN koodi järgi 

Lugesid ka ikka?runtal52 kirjutas:VIN koodi järgi
Mootor eelmise omaniku poolt vahetatud ju?
Siis palun tee mulle selgeks kuidas see vin kood veel õigeid kuubikuid saab anda!
- Heix
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 3.0 D FL
siiim_k kirjutas:Lugesid ka ikka?runtal52 kirjutas:VIN koodi järgi
Mootor eelmise omaniku poolt vahetatud ju?
Siis palun tee mulle selgeks kuidas see vin kood veel õigeid kuubikuid saab anda!
nt m50 on ploki peal kirjas silindri läbimõõt,seda oli raske leida aga leidsime üles,usun et ka sellel motol sama teema...ja ruumi otsida ja näha kindlasti rohkem.
E36 m50b20
sellest pole kasu, nendel mootoritel on silindri läbimõõt sama.
Otsi mootori kood üles ploki alumisest servast ..generaatori all peaks olema, ploki alumises servas, mille sisse on keeratud karteripõhjapoldid
Otsi mootori kood üles ploki alumisest servast ..generaatori all peaks olema, ploki alumises servas, mille sisse on keeratud karteripõhjapoldid
tel. 53 43 76 44
Suur tänu kõikidele abistajatele, tänu te vihjetele jõudsin lõpuks sellise väärt failini http://www.ge39.com/files/zeigeinfo.pdf . Selle järgi paistab siis olevat otse õlivarda toru väljaviigu kohal. Ega nüüd muud polegi, kui auto garaasi viia ja üritada asukohale alt poolt läheneda.
Ega eelmine omanik valetanudki
Ligi pääses siiski ka ülevalt, õlivarda toru pidi ainult natuke eest liigutama, et käsi koos lapi ja telefoniga lähemale pääseks.