Eesti on ikka uskumatult väike. Hetkel sirvin siin poole silmaga tööautoks E34 odava raha eest. Siit samast foorumi avarustest hüppas välja selline isend:
http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=6&t=149511
Ega's siin muud huvitavat polegi kui see, et tegemist on minu vana autoga. Sõitsin sellega ajavahemikul jaanuar 2008 - juuli 2009. Siis jäi masin seisma kuna keska sai läbi ja tööd polnud. Viimati ise sõitsin sellega tõsisemalt APJ 2009! Peale seda seisis auto kuni detsembri alguseni, kui "sõber" selle minult järelmaksu peale võttis. Sõitis ja lõhkus teist kuni juulini, kui lõplikult mõõt täis sai ja auto tagasi võtsin, kuna mees ei maksnud rahasid ja muudkui süüdistas, et mina tahtlikult varjasin auto vigu ja valetasin, et ideaalkorras on! Selleks ajaks oli mees suutnud oma lõhkumistega läbi küpsetada esisilla, niiet 90'ga sõites rool loksus täiesti käes! Mootor õlist suht tühi, kuna talvel külmaga tõmbasid klapisääre tihendid puruks ja mees ei vahetanud õlisid ega midagi. Auto seisis hoovil mõned nädalad kui üks perekonna tuttav ostis selle minult 4000 krooniga ära, väidetavalt varuosadeks. Mõni aeg hiljem avastasin tänu tuttavate abiga, et oii masin 13 000 krooniga auto 24's müügis, natuke on väljast kohendatud, võib-olla ka tehnikat. Imekombel suht ruttu osteti ära. Lootsin, et nohh nüüd on rahu majas selle autoga, aga ohh ei!
Hakkasin huvipärast sirvima paberivaba ARK'i mõned kuud hiljem ja avastasin, et oii suksu ikka minu nime peal. Sealt nägin ära, et kindlustus oli tehtud If'i. Edasi hakkasin juba If's võimalikke kontakte uurima ja jõudsingi oma järjega sinnamaani, et nägin ära kindlustuse planketi. Kindlustus oli ka sõlmitud minu nimele, muudetud oli vaid kodune aadress ja kontakttelefon. Hakkasin siis uut omanikku telefoni teel ähvardama, et kui ümber ei kirjuta siis hakkab iga kuu 500 eeki maksma või lähen kannan auto arvelt maha. Mees esimese hooga lasi püksid täis jajahh okei nii on aus jne tulid vastusteks. Saatsin mailile kontonr ning vastuseks sain tema elukaaslaselt e-kirja (väidetavalt olla naise käsutuses auto) et mingit raha ma ei saa ja maakeeli mingu ma ka pe**e!
Mõned päevad hiljem sain varahommikul Paide politseilt kõne, et minu nimel olev BMW 520 on Türi linna vahel kuskile ristmikule nahaalselt pargitud, et tuleks ja koristaks oma auto ära. Selgitasin siis politseile, et mina ei ole auto haldur enam pool aastat ja et uus omanik pole ümber vormistanud. Kuna ühtki hingelist ligi ei tulnud, viidi auto tasulisse parklasse ära. Läks mööda mõni päev kui postkasti trahviteatis. Kuna auto minu nimel mõtlesin et okei, nii ehk naa vastutan mina seadusesilma ees selle auto üle. Helistasin numbril mis teatisel oli, suunati 3 või 4 korda uuele numbrile kust infot saada kuni jõudsin lõpuks õige kohani. Plaan oli selline, et viin auto minema lähima kuuskakoskini ja ei lahku ennem kui kopp on käpad läbi katuse löönud. Siis aga onuke teistpool telefoni ütles, et üks neiu käis autol juba järgi! Läksin asja peale seda paberivabasse ARK'i uurima ja tõesti, õnneks polnud enam minu nimel, seega case closed. Helistasin veel ARK'i üle ja uurisin enda kinnituseks, et tõesti auto registreeriti ümber.
Palun väga, ja nüüd on see masin siin. Ei tea mitu korda omanikku vahetanud, kuna viimati peale mind liikles masin Lihulas, Läänemaal. Omaniku nimi oli keegi Eiki! Müüb hetkel aga kasutajanime järgi eeldades keegi Aivar Järvamaalt

Kui hinda pisut painduma annaks, ehk isegi ostaks enda esimese plekkpruudi tagasi, kuigi 400 oleks minupoolne hinna ülempiir, teades mis vaeva too masin näinud on!

E34 520ia - E39 528i - Volvo S60 d5 - E39 530da m-pack - E36 IS - E39 525d - VW Passat B6 - E92 330d