Plasti Dip spray (Must) Grupitellimus
Re: Plasti Dip spray (Must) Grupitellimus
Poola tarnija andis teada, et tal on uus kaup tulemas ning aprilli lõpuks on hiljemalt käes, siis saab tellida. Vabandan, et sellised viivitused. Kui keegi soovib veel osa võtta või ei soovi enam osta, siis võite teada anda. Niipea kui saan uut infot, postitan siia.
Olen endiselt huvitatud ja ootan põnevusega kuna mu 2 purki minuni jõuavad
Kui kellelgi on huvi, siis mul mõned purgid üle, tellisin ise. Peaksid jõudma umbes nädala pärast.Paarile kiiremale jagub. Võta ühendust!
palju tahad purgi eest
Mul ei ole enam vaja, sain kasutajalt kp02 ühe purgi.
Sain lõpliku hinna. Maksma läheks 15,5€ üks purk. Küsin kõikide soovijate käest eraldi üle
kui keegi, kes ei mahtunud selle tellimuse sisse, sooviks meie tellitud 2 purki endale, siis võib meie omad endale saada, kuna kp02-he kaup tuli juba kohale ja meie juba saime omale! kui aga keegi ei soovi ja me oleme niiöelda mitte sõna pidanud, siis ostame ka need purgid muidugi välja . Proovinud veel ei ole, kui keegi juba on, võiks teada anda, tänud.
Ma proovisin ära, lasin oma kroomliistud shadowlineks ja tulemusega väga rahulRicky628 kirjutas:kui keegi, kes ei mahtunud selle tellimuse sisse, sooviks meie tellitud 2 purki endale, siis võib meie omad endale saada, kuna kp02-he kaup tuli juba kohale ja meie juba saime omale! kui aga keegi ei soovi ja me oleme niiöelda mitte sõna pidanud, siis ostame ka need purgid muidugi välja . Proovinud veel ei ole, kui keegi juba on, võiks teada anda, tänud.
Kui ma nüüd lootusetult hiljaks pole jäänud, siis oleks vast 2-3 purgist huvitatud, sõltuvalt hinnast.
Edit: Ajaksin siis kasutaja Ricky628 2-le purgile näpud taha
Edit: Ajaksin siis kasutaja Ricky628 2-le purgile näpud taha
Oleks kah soovi 2 purgi vastu.
Need, kes pole jõudnud vastata, palun kiirustage. Kui mõned teist enam ei soovi, siis palun andke kiiresti märku, kuna teised ootavad selle taga. Pean tarnijale edastama palju me tahame tellida.
Eeldan, et paari nädalaga.magma kirjutas:Millal need kätte saaks siis?
Ma sooviks ka 2 purki, saab veel?
Saab ikka, panen Teid kirjaMa®tin kirjutas:Ma sooviks ka 2 purki, saab veel?
Nagu näha on kõik sõnumid soovijatele ära saadetud kuid umbes 5 inimest pole vastanud. Annan veel paar päeva aega ning siis annan edasised juhised. Kõike paremat !
Kuna Ricky628 ei taha vist enam? Siis ma võtaks Tema 2 purki endale. Igaljuhul sooviksin ka 2 purki ning ootaks informatiivset sõnumit
mina loobun siis unekaru heaks
Tarnija edastas info, et transport läks veidikene kallimaks, kuid kuna on suur tellimus, siis see väga midagi ei mõjuta. Hind tõusis ühiku kohta 1,25€ ehk kokku läheks maksma 16,25€ purk koos transpordiga Eesti. Loodan, et sellest ei ole suurt probleemi ning mõistate.
2 purki head kraami 16.25 eur / Tk on ikkagi ostmist väärt , igapäev ju ei telli !!!
Täpselt niiKossman31 kirjutas:2 purki head kraami 16.25 eur / Tk on ikkagi ostmist väärt , igapäev ju ei telli !!!
Saatsin kõigile soovijatele edasised juhised. Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis tellimuse esitame nädala jooksul.
Kõike paremat !
Kõike paremat !
Pooled soovijad on ülekanded edukalt teinud, samuti võiks teha ka teine pool, et saaksime tellimuse ilusti ära esitada
kui keegi tellimusest ära ütleb võtan tema tellimuse üle 1-2 tk musta
Võid minu oma üle võtta.tormi20 kirjutas:kui keegi tellimusest ära ütleb võtan tema tellimuse üle 1-2 tk musta
Võtan enadale ühe purgi, musta värvi, kui kellelgil on jäänud.
Viimati muutis Andrei23, 05.05.2012 08:47 18, muudetud 1 kord kokku.
sooviks kah ühte purki.
Kui veel tellimuse mahub, siis 1 purk, maksaks esmaspäeval.