Mu lennuk (E46 coupe 325 '99) hakkas streikima käivitamisel tasakesi ja algselt tundus, et jookseb aku tühjaks. Laadisin aku täis ja kõik oli jälle korras. Siis hakkas lühikeste otsade peale streikima, vaevu veab käima, kuid vahel töötab perfecto. Vahetasin ka akut. Nüüd ei lähe üldse käima enam, kuid sõbra abiga krokodille külge pannes läks. Võtsin siis uuesti maha aku ja laadisin täis, panin peale, kuid ennäe isegi nn jou jou ei tee starter enam vaid heli tõkk-tõkk-tõkk, süüdet keerates. Muidu kõik elektrisüsteem autol töötab. Kas mul on starter pekkis, või immo läbi? Maha immo tuleb. On võimalik, et aju bemmil kokku jooksnud vms? SEST:
Asja hullemaks ajades seisis ka naise E46 (lõigatud kanniga koledus aastast 2004) hoovis talve läbi ja avastas sama viiruse endale. Panin esimest korda see aasta aku peale, mis täis laetud ja tõkk-tõkk-tõkk viirus jälle. Kõik muu töötab. Käima ei lähe ja nagu vool starterini ei jõuakski. Immo puudub sellel autol.
E46 ei käivitu
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E46
Re: E46 ei käivitu
Usun siiski, et viga starteris.
Kuigi tasuks üle vaadata ka, kas mass on korralik.
Pane proovilamp kere ja starteri suurema (+) klemmi külge, see peaks põlema ilusti, olenemata, kas süüde sees. Nüüd las keegi annab starterit, kui tuli jääb endiselt põlema, siis starter ise kutu. Kui tuli kustub, siis ei jõua vool kusagilt ilusti kohale. Kui ka alguses ei sütti, siis samuti puudub toide starteri rootori osal.
Klõp-klõp teeb, seega tõmbereleeni jõuab kõik ilusti.
Kuigi tasuks üle vaadata ka, kas mass on korralik.
Pane proovilamp kere ja starteri suurema (+) klemmi külge, see peaks põlema ilusti, olenemata, kas süüde sees. Nüüd las keegi annab starterit, kui tuli jääb endiselt põlema, siis starter ise kutu. Kui tuli kustub, siis ei jõua vool kusagilt ilusti kohale. Kui ka alguses ei sütti, siis samuti puudub toide starteri rootori osal.
Klõp-klõp teeb, seega tõmbereleeni jõuab kõik ilusti.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!